Închide meniul

Marius Șumudică, show total în Turcia: „Nu sunt primar, nu sunt preşedintele clubului! Fac o fotografie cu oricine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2021, 11:15

Marius Șumudică, show total în Turcia: „Nu sunt primar, nu sunt preşedintele clubului! Fac o fotografie cu oricine!

Marius Șumudică e pe val la Malatyaspor

Abaca Press / AA via Hepta

Malatyaspor a învins pe Altay, scor 2-1, iar Șumudică i-a cucerit deja pe fani. Cu două victorii în tot atâtea meciuri, Șumudică a făcut show la declarațiile date după meci. Românul le-a făcut o promisiune fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu contează dacă este sărac sau bogat.. Fac o fotografie cu oricine vrea să facă o fotografie cu mine. Nu sunt primar, nu sunt preşedintele clubului. Sunt o persoană normală, acesta este caracterul meu„, a spus Marius Șumudică, scrie cei de la hurriyet.com.tr.

Marius Șumudică a fost primit ca un rege la Malatyaspor

Marius Șumudică a fost primit ca un rege la Malatyaspor! Suporterii i-au adus și cadouri după ce antrenorul a declarat că „își va da viața pentru echipă”.

Marius Șumudică i-a cucerit deja pe fanii lui Yeni Malatyaspor. Antrenorul a fost primit ca un adevărat rege la noua echipă. Suporterii i-au adus flori și ciocolată tehnicianului, care le promitea recent că „își va da viața pentru echipă”.

Marius Șumudică, mesaj războinic: „Îmi voi da viața pentru Yeni Malatyaspor!”

Marius Șumudică este mai motivat ca niciodată. Antrenorul român vrea să înceapă o adevărată „revoluție” în Turcia cu noua sa echipă, Yeni Malatyaspor.

Reclamă

„Echipa a pierdut ultimele 5 meciuri. Nu e ușor pentru mine și nici pentru jucători. Avem fotbaliști care au calitate și trebuie să devenim o adevărată echipă. Prioritatea noastră este să luăm primul punct, iar apoi prima victorie. E foarte important să te lupți și să fii agresiv.

Nu vreau ca nimeni să se gândească că Yeni Malatyaspor se luptă să rămână în prima liga. Nu pentru asta am venit. Îmi voi da viața pentru echipă. Le-am pus să aibă încredere în Șumudică. Voi face totul pentru a scăpa de probleme. Fanii merită mult mai mult și voi face totul pentru ca ei să meargă fericiți acasă după meciuri”, a spus Marius Șumudică pentru ntvspor.net.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și