Închide meniul

Marius Șumudică și Alexandru Maxim se întorc în Turcia. Și-au închiriat un avion privat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2020, 11:11

Marius Șumudică și Alexandru Maxim se întorc în Turcia. Și-au închiriat un avion privat

Profimediaimages

Marius Șumudică revine la Gaziantep

Șumudică a închiriat un avion privat, același pe care a plătit 50.000 de euro pentru a-l aduce în țară imediat după întreruperea campionatului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică și Maxim se întorc la Gaziantep

Conform jurnaliștilor de la Sabah, Șumudică și staff-ul său vor ajunge joi în Turcia. În avionul care va decola din Burești va fi și Alexandru Maxim. Toți vor intra în carantină pentru o perioadă de 14 zile, perioadă în care antrenamentele se vor ține doar pe internet.

Gaziantep se va reuni pe data de 5 mai. Șumudică își va vedea jucătorii, la baza de antrenament, după o lună și jumătate. Echipa la care este legitimat și Alin Toșca este pe locul 9 în clasament.

În Turcia sunt de 10 ori mai multe cazuri confirmate cu coronavirus. Aproape 2000 de persoane au decedat acolo din cauza Covid-19.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și