Închide meniul

Reacția lui Marius Șumudică, după prima victorie la Gaziantep. Ce a spus despre Alexandru Maxim și despre revenirea în Turcia

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 0:00

Reclamă
Reacția lui Marius Șumudică, după prima victorie la Gaziantep. Ce a spus despre Alexandru Maxim și despre revenirea în Turcia

Reacția lui Marius Șumudică, după prima victorie la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Reacția lui Marius Șumudică, după prima victorie la Gaziantep. „Șumi” a vorbit despre meciul câștigat de către echipa sa, cu scorul de 2-0, în fața celor de la Istanbulspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol al meciului menționat anterior a fost marcat de Denis Drăguș. Jucătorul transferat de Marius Șumudică a reușit să marcheze astfel primul gol pentru noua sa echipă.

Reacția lui Marius Șumudică, după prima victorie la Gaziantep. Care a fost motivul pentru care a revenit în Turcia

La finalul meciului cu Istanbulspor, Marius Șumudică a vorbit despre prestația echipei sale, dar și despre două subiecte cel puțin interesante. Acesta a tratat subiectul „Alexandru Maxim”, fotbalist care este criticat de fanii lui Gaziantep, din cauza evoluțiilor sale, din ultimul timp.

De asemenea, acesta a vorbit și despre motivul pentru care a revenit în Turcia și a dezvăluit faptul că regretă plecarea de la echipă, din primul mandat pe banca turcilor de la Gaziantep.

„A fost un meci dificil. A fost prima victorie. Oamenii au meritat acest rezultat, sper că i-am făcut fericiți astăzi. Dacă echipa va fi la fel de agresivă ca mine, atunci nu vom retrograda. Avem o echipă senzațională.

Reclamă

Maxim este unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Fotbaliștii au uneori momente proaste, așa cum le au și pe cele bune. Este dificil să câștigi un jucător de fotbal. Nu vorbesc despre aceste lucruri pentru că este român. Vorbesc strict despre Maxim fotbalistul.

Nu a jucat mult la Beșiktaș, dar am vrut să îl iau în Arabia Saudită, atunci când am fost la Al-Tai. Dar el mi-a transmis că se simte bine la Gaziantep și că nu vrea să plece de la echipă. Acum suntem ca o familie, atât jucătorii cât și staff-ul echipei.

Am început să plâng când am intrat în vestiar. Am avut rezultate excelente. Dacă rămâneam la echipă mai mult ca sigur jucam în Europa. Mama mi-a spus, Dumnezeu vrea să mergi acolo! (n.r. la Gaziantep). Și familia mea a fost de acord cu această revenire, sunt foarte fericiți pentru mine”, a spus Marius Șumudică, citat de milliyet.com.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş, gol în Gaziantep – Istanbulspor

În a doua repriză a meciului cu Istanbulspor. Denis Drăguș a deschis scorul printr-o lovitură de cap, după un corner al echipei pregătite de Marius Șumudică.

În prima repriză a partidei, Gaziantep a avut un gol anulat în minutul 21. Atunci, faza a fost întoarsă de către centralul partidei, chiar dacă mingea intrase în poartă, pe motiv de offside. După această decizie, Marius Șumudică a înebunit pe banca tehnică, contestând decizia arbitrilor.

De asemenea, o altă reușită a mai fost anulată de către arbitrajul video, spre nemulțumirea tehnicianului român de pe banca lui Gaziantep.

După golul lui Denis Drăguș, echipa lui Șumudică a mai marcat un gol, prin Ajeti, care a stabilit scorul final al meciului cu Istanbulspor, de 2-0. Astfel, Gaziantep a obținut prima victorie a noului sezon din Liga Turciei, după 6 etape disputate. În momentul de față, echipa lui „Șumi” este pe locul 18, cu 3 puncte în cele 6 meciuri jucate.

Pentru echipa la care sunt legitimați 3 jucători români (Drăguș, Niță și Maxim), urmează duelul cu Samsunspor, care va avea loc pe data de 29 septembrie, de la ora 20:00. În momentul de față, viitoarea adversară a formației lui Marius Șumudică se află pe ultima poziție în clasament, cu un singur punct obținut în 4 etape disputate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și