Închide meniul

Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş! Oferta trimisă de Gaziantep şi răspunsul belgienilor

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 15:48

Reclamă
Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş! Oferta trimisă de Gaziantep şi răspunsul belgienilor

Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş

Denis Drăguș, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş! Internaţionalul român e împrumutat până în vară de Gaziantep de la Standard Liege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Gaziantep le-a trimis belgienilor o ofertă de 2 milioane de euro pentru a-l achiziţiona definitiv pe Drăguş, dar belgienii ar fi respins oferta turcilor.

Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş

Echipa belgiană îl deţine pe Denis Drăguş până în vara lui 2025. Jucătorul naţionalei e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro, dar Standard speră să obţină mai mulţi bani de pe urma transferului românului.

Potrivit sursei citate, Watford, Stuttgart si Hoffenheim ar fi pe urmele lui Drăguş. Belgienii ar putea miza şi pe EURO 2024, care i-ar putea mări cota jucătorului naţionalei, în cazul în care va prinde un turneu final foarte bun.

Denis Drăguş e în formă la Gaziantep, acolo unde e antrenat de Marius Şumudică. Drăguş e coleg la Gaziantep cu Florin Niţă şi Alex Maxim, iar lor urmează să li se alăture un alt român, Deian Sorescu.

Reclamă

„Va merge la EURO!” Marius Şumudică, euforic după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep

Marius Şumudică a fost euforic, după transferul lui Deian Sorescu la Gaziantep, din această iarnă. Antrenorul român a oferit o reacţie clară, după mutarea internaţionalului român la formaţia sa, fiind convins că acesta va fi în lotul României pentru EURO 2024.

Deian Sorescu a rămas liber de contract în această iarnă, după ce s-a despărţit de Rakow. Acesta urmează să fie prezentat oficial la Gaziantep, turcii oferindu-i un salariu de 30.000 de euro.

Marius Şumudică are mare încredere în Deian Sorescu, fiind convins că internaţionalul român poate aduce un plus la Gaziantep, prin prisma faptului că poate evolua pe mai multe posturi.

Reclamă 4 / 0/3

„Şumi” a mai declarat şi faptul că Deian Sorescu va prinde cu siguranţă EURO 2024, după evoluţiile pe care le va avea la Gaziantep, până în vară.

„E un jucător cu foame de performanţă”

„Este un jucător polivalent cu foame de performanță care cu siguranță o să ajute echipa și va ajunge la Euro 2024”, a transmis Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Deian Sorescu are 14 prezenţe în naţionala României, iar ultima dată a fost convocat de Edi Iordănescu în luna octombrie a anului trecut, pentru „dubla” din preliminariile EURO cu Andorra şi Belarus.

La Gaziantep, Deian Sorescu ar urma să fie al patrulea român din lotul pe care îl are la dispoziţie Marius Şumudică. Alexandru Maxim, Denis Drăguş şi Florin Niţă mai evoluează la formaţia din prima ligă turcă.

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Antrenorul român de la Gaziantep a fost plin de nervi la conferința de presă de la finalul partidei cu Fenerbahce, din etapa cu numărul 20 a sezonului.

După finalul meciului, Marius Șumudică a ținut să îi răspundă, în stilul caracteristic, antrenorului de la Fenerbahce. Tehnicianul român a spus că, în opinia sa, Ismail ar trebui să vorbească doar despre fotbal, mai ales pentru că echipa sa a câștigat duelul.

„Ismail ar trebui să vorbească despre fotbal, nu despre altceva. Și ei, și noi am jucat pe aceeași suprafață. Dacă nu-i convine, să protesteze oficial, să facă plângere la federație și să ceară să dispute toate partidele acasă la ei.

Reclamă

Terenul nostru e așa cum e, dar dacă insistă putem juca unde vrea Ismail. Noi mergem weekendul viitor la Sivas. Și acolo e terenul rău, ar însemna să ieșim în față cu acest subiect dacă pierdem puncte. Nu va fi însă o scuză, va fi doar vina noastră”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și