Închide meniul

Marius Şumudică vrea să transfere un alt internaţional român la Gaziantep! Mutarea bombă încercată de „Şumi”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 11:09

Reclamă
Marius Şumudică vrea să transfere un alt internaţional român la Gaziantep! Mutarea bombă încercată de „Şumi

Marius Şumudică vrea să transfere un alt internaţional român la Gaziantep

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică vrea să transfere un alt internaţional român la Gaziantep! „Şumi” lucrează la aducerea lui Deian Sorescu, jucător legitimat la Rakow, care are 14 selecţii în naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Şumudică plănuieşte să îl împrumute iniţial pe Sorescu până la finalul acestui sezon, cu opţiune de transfer definitiv atunci când se va încheia campionatul.

Marius Şumudică vrea să transfere un alt internaţional român la Gaziantep!

Sursa citată notează că, dacă nu intervine ceva, Deian Sorescu ar putea fi prezentat oficial de către Gaziantep miercuri seară.

Deian Sorescu este cotat în prezent la 1.2 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Cea mai ridicată cotă a mijlocaşului român a fost de 1.9 milioane de euro.

Sorescu a marcat 1 gol şi a dat 3 pase decisive în campionat în acest sezon pentru Rakow, în 11 meciuri jucate. El a dat o pasă decisivă şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Reclamă

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Atac dur la adresa antrenorului de la Fenerbahce: „Să facă plângere”

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Antrenorul român de la Gaziantep a fost plin de nervi la conferința de presă de la finalul partidei cu Fenerbahce, din etapa cu numărul 20 a sezonului.

La finalul partidei, care a fost câștigată de formația din Istanbul cu scorul de 1-0, antrenorul oaspeților, Ismail Kartal, s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul echipei lui Marius Șumudică. După ce a auzit de acest lucru, românul „s-a aprins” imediat.

După finalul meciului de pe stadionul lui Gaziantep, Marius Șumudică a ținut să îi răspundă, în stilul caracteristic, antrenorului de la Fenerbahce. Tehnicianul român a spus că, în opinia sa, Ismail ar trebui să vorbească doar despre fotbal, mai ales pentru că echipa sa a câștigat duelul.

Reclamă 4 / 0/3

„Ismail ar trebui să vorbească despre fotbal, nu despre altceva. Și ei, și noi am jucat pe aceeași suprafață. Dacă nu-i convine, să protesteze oficial, să facă plângere la federație și să ceară să dispute toate partidele acasă la ei.

Terenul nostru e așa cum e, dar dacă insistă putem juca unde vrea Ismail. Noi mergem weekendul viitor la Sivas. Și acolo e terenul rău, ar însemna să ieșim în față cu acest subiect dacă pierdem puncte. Nu va fi însă o scuză, va fi doar vina noastră”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Marius Șumudică, val de ironii la conferința de presă după meciul cu Fenerbahce

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Fenerbahce și Gaziantep, Marius Șumudică a transmis un mesaj dur pentru adversari. Tehnicianul român este de părere că arbitrajul a fost în favoarea formației din Istanbul și că nu înțelege motivul pentru care jucătorii gazdelor s-au bucurat atât de mult, după această victorie.

„De obicei, eu nu fac aprecieri asupra arbitrajului, însă astăzi toate fazele au fost judecate în favoarea lui Fenerbahce. Și pot spune că mi s-a părut ciudat și nu am înțeles de ce adversarii s-au exaltat așa și erau atât de fericiți de parcă ar fi cucerit Liga Campionilor. 

Clubul a cheltuit o grămadă de bani pentru echipa asta, au avut și o bancă de rezerve extraordinară și s-au bucurat că ne-au învins cu 1-0. Probabil că asta ține de încrederea pe care o au”, a spus Marius Șumudică.

După acest rezultat, Gaziantep se află pe locul al 16-lea în Liga Turciei, la doar 1 punct peste primul loc retrogradabil în liga secundă. Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează duelul cu Bodrumspor, din Cupa Turciei, care este programat pe data de 17 ianuarie, de la ora 14:00.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și