Închide meniul

Marseille – PAOK 2-1 | Primele explicații ale lui Răzvan Lucescu. Ce spune despre șansele la calificarea în semifinalele Conference League: „Golul lui Payet este dovada calității lui Marseille”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 8:26

Marseille – PAOK 2-1 | Primele explicații ale lui Răzvan Lucescu. Ce spune despre șansele la calificarea în semifinalele Conference League: „Golul lui Payet este dovada calității lui Marseille

Răzvan Lucescu, primele declarații după Marseille - PAOK 2-1

Hepta

Răzvan Lucescu a avut o primă reacție după eșecul suferit de PAOK Salonic în deplasarea cu Olympique Marseille, scor 1-2, în prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League. Antreenorul român a apreciat calitatea adversarilor, dar continuă să spere la calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a intrat pe teren în minutul 75. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate în prima repriză, prin Gerson (13) şi Payet (45). Golul lui PAOK a fost înscris El Kaddouri (48). În minutul 90+4, de la Marseille a fost eliminat Gerson.

Răzvan Lucescu, prima reacție după Olympique Marseille – PAOK 2-1

Nu sunt de acord că trebuia schimbat ceva, ar fi trebuit să jucăm la fel în prima repriză. Am ales să jucăm un meci în viteză, fără să avem răbdare. Al doilea gol primit este dovada calității pe care o are Marseille. Este o echipă care îți poate face probleme atunci când e cu mingea la picior.

Sunt dezamăgit cu ce s-a întâmplat în prima repriză, ar fi trebuit să avem mai multă răbdare, să ținem de minge. În a doua repriză am făcut ceea ce trebuia să facem. În ultimele 10 minute am pus presiune la câteva faze fixe, am fi putut să înscriem un gol și să obținem o remiză„, a declarat Răzvan Lucescu, citat de sportdog.gr.

Antrenorul român continuă să spere la calificare și se așteaptă la un meci diferit în Grecia.

Reclamă

Eu nu mi schimb trăirile și impresiile (n.r. despre șansele la calificare). Am văzut ceea ce mă așteptam să văd. În prima repriză Marseille a fost în avantaj, dar fără a avea foarte multe ocazii. În a doua repriză am jucat cu multă încredere în noi, așa cum ne-am dorit„, a mai spus Lucescu Jr.

Dimitri Payet, gol de pe altă planetă în Marseille – PAOK 2-1

Mai întâi, Payet a pasat decisiv la golul Gerson din minutul 13, după care și-a trecut chiar el numele pe lista marcatorilor, în minutul 45. Golul a fost de pe altă planetă.

Jucătorul de 35 de ani a trimis un șut bombă, de la mare distanță, care s-a oprit direct în vinclul porții echipei lui Răzvan Lucescu. A fost o schemă la un corner al celor de la Marseille. Payet a șutat fără preluare.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE PAYET

Payet a ajuns la 13 goluri înscrise pentru Marseille în acest sezon. Jucătorul de 35 de ani are în cont și 12 assist-uri. Dimitri Payet mai are contract cu Marseille până în 2024.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și