Închide meniul
VIDEO

Marseille – PAOK 2-1 | Dimitri Payet, gol de pe altă planetă! Răzvan Lucescu a rămas împietrit

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 0:04

Marseille – PAOK 2-1 | Dimitri Payet, gol de pe altă planetă! Răzvan Lucescu a rămas împietrit

Dimitri Payet, golul serii în UEFA Conference League

Profimedia

Marseille a învins-o pe PAOK cu scorul de 2-1 în prima manșă din sferturile UEFA Conference League. Dimitri Payet a marcat un gol extraterestru în poarta echipei lui Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marseille și-a respectat statutul de favorită și a câștigat fără emoții meciul cu PAOK. Dimitri Payet a strălucit.

Dimitri Payet, golul serii în UEFA Conference League

Mai întâi, Payet a pasat decisiv la golul Gerson din minutul 13, după care și-a trecut chiar el numele pe lista marcatorilor, în minutul 45. Golul a fost de pe altă planetă.

Jucătorul de 35 de ani a trimis un șut bombă, de la mare distanță, care s-a oprit direct în vinclul porții echipei lui Răzvan Lucescu. A fost o schemă la un corner al celor de la Marseille. Payet a șutat fără preluare.

VIDEO AICI CU GOLUL MAGNIFIC ÎNSCRIS DE DIMIRI PAYET

Reclamă

Payet a ajuns la 13 goluri înscrise pentru Marseille în acest sezon. Jucătorul de 35 de ani are în cont și 12 assist-uri.

Dimitri Payet mai are contract cu Marseille până în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Marseille – PAOK 2-1

S-a terminat 2-1 pentru Marseille, care a făcut un pas uriaș spre calificarea în semifinalele Conference League. Golul de onoare al oaspeților a fost semnat de El Kaddouri.

Răzvan Lucescu l-a introdus pe Alexandru Mitriță abia în ultimul sfert de oră. În cele 15 minute petrecute pe teren, românul nu a reușit să iasă cu nimic în evidență.

Returul e programat săptămâna viitoare.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și