Închide meniul

Mașinăria Dusan Vlahovic! Sârbul a marcat după 12 minute jucate pentru Juventus. Lob spectaculos cu Verona

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2022, 22:13

Mașinăria Dusan Vlahovic! Sârbul a marcat după 12 minute jucate pentru Juventus. Lob spectaculos cu Verona

Mașinăria Dusan Vlahovic! Sârbul a marcat după 12 minute jucate pentru Juventus

Twitter Juventus

Vlahovic a primit o pasă pe un culoar liber de la Paulo Dybala și l-a învins pe portarul Montipo cu un lob spectaculos. A fost golul cu numărul 21 marcat de Vlahovic, în toate competițiile acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea golul lui Dusan Vlahovic!

Dusan Vlahovic, transfer de 70 de milioane de euro pentru Juventus

Dusan Vlahovic a plecat cu scandal de la Fiorentina la Juventus. Fanii echipei viola s-au revoltat după mutarea de 70 de milioane de euro, dar unul dintre şefii echipei încearcă să îi calmeze pe ultraşi. Spune că totul s-a întâmplat din cauza impresarilor care au ignorat ofertele pentru jucător din Premier League.

„Era imposibil să spunem nu oferte de la Juventus. Înțeleg supărarea suporterilor, dar situația aceasta ne-a depășit. Cluburile sunt prizonierele jucătorilor și agenților. Nu puteam spune nu pentru că riscam să-l pierdem gratis. Acesta e fotbalul modern și nu putem decât să sperăm că lucrurile se vor schimba.

Agenții lui Vlahovic refuzat orice ofertă de la cluburi din Premier League și sperau să-l transfere liber de contract în 2023. Voiau să facă bani, la fel ca în cazul Mbappe”, a spus Daniele Prade, directorul sportiv al celor de la Fiorentina, conform footballitalia.net.

Ce a spus Dusan Vlahovic după ce a ajuns la Juventus

Dusan Vlahovic este foarte fericit că a reuşit să rămână în Serie A. „Orice număr de la Juventus însesamnă mult. E important cum joci pe teren, ce determinare ai și ce rezultate. Și pe deasupra, e important să câștigi. Au fost multe discuții cu privire la ofertele pentru mine din afara Italiei, dar alegerea mea a fost simplă.

Reclamă

Juventus are în ADN să lupte și să câștige, la fel ca mine, indiferent de situație. Caracterul și mentalitatea mea s-a potrivit cu cea a clubului și decizia a fost ușoară. În fotbal, orice detaliu face diferența. Încerc să mă perfecționez din multe puncte de vedere.

Chiar și când nu sunt pe teren sau la sală încerc să lucrez la mentalul meu. Orice mă poate ajuta. Fotbalul e mereu în mintea mea”, a spus Dusan Vlahovic la conferința de presă în care a fost prezentat ca noul jucător al lui Juventus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și