Închide meniul

Massimiliano Allegri, debut ratat în noul mandat la Juventus. A explicat de ce l-a ţinut rezervă pe Cristiano Ronaldo: „Am vorbit cu el!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2021, 22:39

Massimiliano Allegri, debut ratat în noul mandat la Juventus. A explicat de ce l-a ţinut rezervă pe Cristiano Ronaldo: „Am vorbit cu el!

Massimiliano Allegri a explicat de ce l-a ţinut rezervă pe Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Starul de 36 de ani a intrat în minutul 60 şi putea fi salvatorul echipei. Ronaldo a marcat în prelungiri şi s-a bucurat la maximum. Reuşita lui a fost anulată de VAR. Mai mult, arbitrul i-a acordat cartonaş galben pentru că şi-a scos tricoul. Udinese – Juventus s-a terminat 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Massimiliano Allegri a explicat de ce l-a ţinut rezervă pe Cristiano Ronaldo

Antrenorul torinezilor a ţinut să asigure că nu este niciun conflict între el şi cel mai bun marcator al ultimei ediţii din Serie A. A infirmat zvonurile care anunţau că Ronaldo a cerut să fie rezervă şi că îşi doreşte să plece de la cea mai titrată echipă din Italia.

Cristiano este bine, am vorbit între noi și ne-am gândit la situația echipei. S-a pus la dispoziție iar, atunci când a intrat, s-a descurcat foarte bine„, a declarat Allegri la conferinţa de presă, citat de site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul lui Juventus şi-a certat jucătorii pentru punctele pierdute pe Dacia Arena

Se mai întâmplă în fotbal. În prima repriză am avut controlul mingii. Apoi, nu am ştiut să cum să controlăm imprevizibilul. Este o lecţie cu care trebuie să plecăm de aici. Performanţa a fost bună, dar în acest sport e important doar să câştigi.

Reclamă

După pauză am pierdut două sau trei mingi la mijlocul terenului, poate din cauza căldurii şi a faptului că este început de sezon. În orice caz, nu ai voie să primeşti astfel de goluri, mai ales când nu primeşti şuturi pe spaţiul porţii. Szczesny este un mare portar. Totuşi, uneori nu este o ruşine să trimiţi mingea în tribună (n.r. referitor la gafa făcută în minutul 83 la golul lui Deulofeu)„, a reacţionat Allegri.

Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4

Cristiano Ronaldo a plutit peste apărarea lui Udinese şi a trimis perfect cu capul în minutul 90+4. Era golul de 3-2, într-un meci nebun, în care Juventus condusese cu 2-0.

Ronaldo şi-a scos tricoul şi s-a bucurat nebuneşte alături de colegi. Arbitrii din camera VAR i-au stricat însă seara. Reuşita a fost anulată pentru un ofsaid milimetric.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și