Închide meniul

Mauricio Pochettino a semnat: „Foamea de a reuşi ceva cu adevărat istoric m-a inspirat!” Ce salariu va avea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2024, 8:31

Reclamă
Mauricio Pochettino a semnat: „Foamea de a reuşi ceva cu adevărat istoric m-a inspirat! Ce salariu va avea

Mauricio Pochettino a semnat un nou contract

Profimedia

Mauricio Pochettino a semnat un nou contract. Fostul antrenor de la PSG, Tottenham sau Chelsea a devenit, oficial, selecţionerul Statelor Unite. Pochettino va conduce naţionala SUA la WorldCup 2026, competiţie ce este transmisă exclusiv în România de Antena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al echipei Chelsea, Mauricio Pochettino, a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei masculine a Statelor Unite, a anunţat marţi U.S. Soccer.

Mauricio Pochettino a semnat

Pochettino, care s-a despărţit de Chelsea în luna mai, după un sezon la conducere, preia echipa SUA în perspectiva Cupei Mondiale din 2026, care va fi găzduită în comun de Mexic, Canada şi Statele Unite.

Argentinianul, fost antrenor la Paris Saint-Germain şi Tottenham Hotspur, a declarat că decizia sa de a se alătura fotbalului american nu a fost doar despre fotbal, ci despre drumul pe care îl parcurge ţara şi că nu a putut rata ocazia, scrie news.ro.

„Energia, pasiunea şi foamea de a reuşi ceva cu adevărat istoric aici – acestea sunt lucrurile care m-au inspirat”, a spus el într-un comunicat. „Văd un grup de jucători plini de talent şi potenţial şi, împreună, vom construi ceva special de care întreaga naţiune poate fi mândră”.

Surse au declarat pentru ESPN că Pochettino ar urma să primească un salariu de 6 milioane de dolari pe an. Deşi este o reducere a salariului faţă de jobul său anterior de la Chelsea, salariul  actual îl va face cel mai bine plătit antrenor din istoria naţionalei SUA.

Pentru comparaţie, Gregg Berhalter a câştigat la conducerea tehnică a SUA 2,3 milioane de dolari în 2022, sumă care a inclus un bonus de 900 000 de dolari pentru participarea în faza a doua a Cupei Mondiale.

Reclamă
Reclamă

Antena e FIFA World Cup™ în România!

Antena anunță cea mai importantă achiziție din istoria drepturilor de televizare pe piața din România – va transmite următoarele două ediții ale Campionatului Mondial de fotbal (2026 și 2030) – “zilele când Pământul se bucură Împreună” – cum a fost descris cel mai urmărit eveniment televizat al planetei – 5 miliarde de oameni în 2022, conform Nielsen.

Producătorul celor mai populare showuri ale momentului în România – Asia Express, Chefi la cuțite sau Insula Iubirii – Antena este cel mai important jucător în piața drepturilor de sport premium – transmite meciurile de fotbal ale României până în 2028, în exclusivitate urmă-torii 3 ani din Formula 1 și FIFA World Cup™ în 2026 și 2030.

În 2026 Antena va acoperi primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent – meciuri în SUA, Canada și Mexic.

Reclamă

În 2030 Antena va difuza în Romania Centenarul Mondial – 100 ani de FIFA World Cup™ – turneu care începe în Uruguay, Argentina, Paraguay și traversează oceanul pentru a emoționa din Spania, Portugalia și Maroc o lume întreagă!

Antena – Puterea Fotbalului

Antena transmite în exclusivitate Formula 1 în România, meciurile naționalei României până în 2028 și primele ediții FIFA World Cup™ din istorie cu 48 de echipe.

Antena operează pe piața românească posturile Antena 1, Antena 3 CNN, Antena Stars, Happy Channel, Zu TV și cea mai urmarită platformă digitală românească Antena Play.

Antena rămâne fidelă promisiunilor făcute publicului din România: AZI – Afli, Zâmbești, Iubești – nu este doar o platformă de comunicare, ci și o demonstrație zilnică a legăturii dintre milioanele de români și programele lor favorite. După meciurile României și transmisiile de Formula 1, bucuria de a construi povești în jurul World Cup până în 2030 va fi împărtășită împreună cu românii, în direct pe toate ecranele.” Mihai Ioniță, CEO Antena.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

9:46

Muntenegru U21 – Elveţia U21 0-2. România U21 a picat pe locul 3 în grupa de calificare la EURO 2025

9:30

Harry Kane, dublă spectaculoasă la meciul 100 pentru Anglia: „Voi continua să îmi depăşesc limitele”

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și