Închide meniul

Mauricio Pochettino a vorbit despre debutul lui Lionel Messi. Fanii lui PSG au primit vestea pe care o aşteptau!

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 15:34

Reclamă
Mauricio Pochettino a vorbit despre debutul lui Lionel Messi. Fanii lui PSG au primit vestea pe care o aşteptau!

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG

Profimediaimages

Aşteptarea pare să fi luat sfârşit pentru fanii atacantului argentinian. Messi şi-ar putea face apariţia pe teren chiar în următoarea partidă a lui PSG. Antrenorul lui PSG a oferit detalii după succesul din etapa a 3-a din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino a vorbit despre debutul lui Lionel Messi

Messi s-a antrenat foarte bine în această săptămână. Dacă totul decurge bine, el ar putea fi în lotul pentru meciul cu Reims. Jucătorii care au fost aduşi mai târziu trebuie să ajungă la cea mai bună formă fizică„, a declarat Mauricio Pochettino, potrivit sport.es.

Lionel Messi nici măcar nu a făcut deplasarea la Brest şi a decis să se întoarcă pentru câteva zile în Barcelona. A fost surprins pe aeroport şi s-a dus imediat la reședința sa din Castelldefels. L-a luat cu el şi pe bunul său prieten, Neymar.

Lionel Messi îşi caută casă la Paris, însă el vrea să stea doar în chirie. Deşi are contract pe două sezoane, el nu vrea să-şi achiziţioneze o locuinţă în capitala Franţei.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit RMC, Messi ar dori să se instaleze la Neuilly-sur-Seine, acolo unde stau şi Angel Di Maria şi Marco Verratti. El vrea să găsească o locuinţă într-un loc ferit de privirile publicului, dar şi unde să existe o şcoală internaţională pentru a-şi înscrie copiii.

Casa trebuie să aibă patru-cinci camere, piscină, sală de sport şi să fie mobilată. Potrivit unei agenţii imobiliare pariziene, o astfel de locuinţă s-ar închiria cu o sumă cuprinsă între 25.000 şi 45.000 de euro pe lună.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:30

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și