Închide meniul

Mauricio Pochettino își dorește să petreacă mai mult timp alături de Lionel Messi la PSG. Motivul pentru care s-a înfuriat la conferința de presă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 8:50

Mauricio Pochettino își dorește să petreacă mai mult timp alături de Lionel Messi la PSG. Motivul pentru care s-a înfuriat la conferința de presă

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG

Profimediaimages

  • Lionel Messi poate juca în PSG – Nantes
  • Ce a declarat Mauricio Pochettino la conferința de presă

Mauricio Pochettino a fost întrebat de jurnaliști dacă răsuflă ușurat acum, că s-a încheiat pauza cu meciurile internaționale. Antrenorul vicecampioanei Franței a răbufnit și anunță că urmează să se întâmple același lucru și peste două luni, când Argentina are „dublă” cu Chile și Columbia. Se așteaptă ca Messi să petreacă și atunci mai mult timp pe drumuri decât în cantonamentul lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino, nemulțumit că nu se poate baza mai mult pe Lionel Messi

În luna ianuarie vor mai fi două meciuri din calificări în America de Sud. Nu va fi cu mult mai diferită situația față de cea de acum. Vor fi patru săptămâni cu 9 meciuri. Urmează pauza de Crăciun, se va relua Ligue 1. Urmează să mergem o săptămână în Qatar, după care va fi iar pauza internațională.

Vom încerca să ne organizăm și să ne adaptăm circumstanțelor de aici. Dar nu va fi mai mult sau mai puțin timp, va fi aceeași situație ca la începutul sezonului. Mai mult, luna februarie este una scurtă, cu 28 de zile„, a reacționat Mauricio Pochettino la conferința de presă, potrivit ole.com.ar.

Reclamă
Citește și:

Atacantul de 34 de ani a fost titular pentru PSG în numai patru meciuri din Ligue 1. Nu a marcat niciun gol și nu a oferit vreun assist. Conducătorii grupării din Paris au și răbufnit în momentul în care Messi a fost convocat la echipa națională, chiar dacă nu era în cea mai bună formă fizică.

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, s-a plâns drumul pe care l-a făcut fostul căpitan al Barcelonei la echipa națională, deși are probleme medicale. Oficialul vicecampioanei Franței i-a criticat pe șefii FIFA.

Reclamă

Nu putem fi de acord să lăsăm un jucător să plece la echipa lui națională când el nu este apt de joc nici pentru noi, ba mai mult, se află în recuperare. Nu are niciun sens, iar astfel de situații ar trebui discutate cu FIFA”, s-a enervat Leonardo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS