Închide meniul

Mauro Icardi s-a făcut de râs în Turcia! Starul lui Galatasaray a vrut să îi imite pe Cruyff şi Messi, dar a ratat incredibil

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 septembrie 2023, 11:30

Mauro Icardi s-a făcut de râs în Turcia! Starul lui Galatasaray a vrut să îi imite pe Cruyff şi Messi, dar a ratat incredibil

Mauro Icardi s-a făcut de râs în Turcia

Mauro Icardi, în Istanbulspor - Galatasaray / Profimedia

Mauro Icardi s-a făcut de râs în Turcia! Starul lui Galatasaray nu a reuşit să înscrie din câţiva metri, după ce a încercat cu un coechipier să reproducă penalty-urile lui Johan Cruyff şi Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray a evoluat pe terenul lui Istanbulspor în etapa a treia din Turcia şi s-a impus cu 1-0, unicul marcator fiind chiar Mauro Icardi, cel care a înscris la câteva minute după ratarea incredibilă.

Mauro Icardi s-a făcut de râs în Turcia! Starul lui Galatasaray a vrut să îi imite pe Cruyff şi Messi, dar a ratat incredibil

Mauro Icardi şi Kerem Akturkoglu au încercat să îi surprindă pe cei de la Istanbulspor, în meciul din etapa a treia din campionatul Turciei. În minutul 37, Galatasaray a beneficiat de o lovitură de la 11 metri.

Balonul a fost luat de Kerem Akturkoglu, iar acesta a încercat să reproducă penalty-urile lui Johan Cruyff şi Lionel Messi. Fotbalistul turc i-a pasat lui Mauro Icardi, dar argentinianul nu a reuşit să prindă cadrul porţii.

Ratarea a fost cu atât mai mare în condiţiile în care portarul celor de la Istanbulsport alesese celălalt colţ, argentinianul având şansa de a înscrie cu poarta goală.

Reclamă

Cu toate acestea, Icardi şi-a luat revanşa la scurt timp. În minutul 42, Icardi a marcat unicul gol al partidei, cu un şut marcat de la marginea careului, chiar din pasa lui Akturkoglu.

Johan Cruyffsşi Jesper Olsen au bătut pentru prima oară o astfel de lovitură de la 11 metri, în timp ce Lionel Messi şi Luis Suarez au repetat execuţia în 2016.

Vezi aici video cu ratarea lui Mauro Icardi

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate câştiga la FIFA litigiul cu Galatasaray, în cazul lui Olimpiu Moruţan: „Se pot revendica anumite drepturi financiare”

FCSB poate câştiga la FIFA litigiul cu Galatasaray, în cazul lui Olimpiu Moruţan. Gruparea roş-albastră îşi va căuta dreptatea, după ce turcii au refuzat să achite bonusul de un milion de euro, pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.

Olimpiu Moruţan s-a despărţit în această vară de formaţia cim-bom, el fiind transferat la Ankaragucu, înainte ca cei de la Galatasaray să obţină calificarea în grupele UEFA Champions League. Cu toate acestea, internaţionalul român a evoluat în preliminariile UCL, în meciurile cu Zalgris Vilnius, din turul 2 preliminar al competiţiei.

Fatih Sasioglu, un avocat de drept sportiv din Turcia, a analizat cazul dintre FCSB şi Galatasaray şi este de părere că vicecampioana României poate câştiga procesul la FIFA, dar precizează că nu poate avea o opinie clară fără să vadă contractul dintre cele două părţi:

„Se susține că FCSB a solicitat un bonus de un milion de euro în cazul în care Galatasaray particip în grupele UEFA Champions League, însă această plată a fot refuzată din cauza faptului că jucătorul a părăsit clubul înainte de calificare.

Potrivit Federației Turce Fotbal, fotbalistul și-a reziliat contractul cu Galatasaray pe 20 august 2023, iar în aceeași zi a semnat cu Ankaragucu.

De regulă, odată cu rezilierea unui contract încetează și posibilele pretenții din acesta. Totuși, acordul de transfer semnat între Galatasaray și FCSB este valabil indiferent de această reziliere de comun acord.

Astfel, se pot revendica anumite drepturi financiare din acest contract. Dacă nu se prevede altfel, participarea lui Galatasaray în grupele UEFA Champions League este suficientă pentru ca datoria de plată a bonusului să devină exigibilă.

Reclamă

Din acest motiv, consider că transferul jucătorul la un alt club înainte de participarea în grupele UEFA Champions League nu va avea un impact asupra rezultatului, iar FCSB poate solicita primirea bonusului.

Totuși, dacă în contractul dintre părți există prevederi în favoarea lui Galatasaray, atunci putem avea o cu totul altă interpretare. Dacă cluburile oferă explicații detaliate în contracte, ele sunt avantajate în astfel de dispute legale”, a declarat Fatih Sasioglu, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și