Închide meniul

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud! Jeonbuk a obţinut o remiză dramatică în minutul 90+5

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 15:51

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud! Jeonbuk a obţinut o remiză dramatică în minutul 90+5

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a avut parte de un meci de infarct în Coreea de Sud. Jeonbuk, echipa antrenată de fostul tehnician de la CFR Cluj, a reuşit să egaleze în minutul 90+5 în confruntarea din ultima rundă cu Daejeon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a preluat-o pe Jeonbuk în această vară, după ce s-a despărţit de CFR Cluj.

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Jeonbuk a remizat dramatic cu Daejeon, scor 2-2, în etapa a 22-a din prima ligă din Coreea de Sud.

Song Min-Kyu a deschis scorul pentru trupa lui Dan Petrescu, în minutul 19. Ulterior, Kim In-Gyun a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, în minutul 77.

Ulterior, în minutul 90+3, Jeonbuk a fost egalată de Shin Sang-Eun, după ce Daejeon a avut şi un gol anulat în minutul 86.

Reclamă

Jucătorii lui Dan Petrescu însă nu au renunţat, şi au reuşit să egaleze dramatic în minutul 90+5, prin Rafa Silva.

Jeonbuk a ajuns astfel la patru meciuri fără înfrângere, sub comanda lui Dan Petrescu. Formaţia antrenorului român este pe locul 4 în Coreea de Sud, cu 34 de puncte, obţinute după 22 de runde disputate.

Imagini unice cu Dan Petrescu! Discurs în vestiarul sud-coreenilor

Imagini unice cu Dan Petrescu. „Bursucul” a ţinut un discurs în vestiarul trupei sale, Jeonbuk Hyundai, şi a fost aplaudat la scenă deschisă. Jucătorii sud-coreenei au fost impresionaţi de indicaţiile oferite de tehnicianul român.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu le-a oferit indicaţii jucătorilor săi, înaintea unui meci disputat. Tehnicianul român i-a încurajat pe fotbaliştii asiatici, mărturisind că are încredere în abilităţile lor. Discursul „Bursucului” a fost extrem de apreciat de jucătorii sud-coreeni, care l-au aplaudat la final.

„Când vedeţi mingea între linii, alergaţi înapoi. Când atacaţi, trebuie să aveţi entuziasm şi determinare. Nu renunţaţi! Atacaţi mingea!

Sunteţ jucători foarte buni. Avem o echipă care poate câştiga. Suntem împreună. Victoria aduce o altă victorie!”, se arată în discursul purtat de Dan Petrescu, în vestiarul echipei sale.

Nana Boateng s-a despărţit oficial de CFR Cluj! Mijlocaşul a semnat cu trupa lui Dan Petrescu

Nana Boateng s-a despărţit oficial e CFR Cluj. Mijlocaşul a semnat cu Jeonbuk Hyundai, formaţia lui Dan Petrescu din Coreea de Sud. Formaţia din Gruia a anunţat plecarea lui Boateng prin intermediul unui anunţ pe paginile de socializare.

Nana Boateng a plecat de la CFR Cluj după aproape doi ani petrecuţi în Gruia. Mijlocaşul a fost deja prezentat la Jeonbuk.

Boateng a fost unul dintre jucătorii de bază ai celor de la CFR Cluj în ultimele două sezoane. În ultima stagiune, mijlocaşul a bifat 48 de meciuri pentru clujeni, reuşind să marcheze şapte goluri.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și