Închide meniul

Nana Boateng s-a despărţit oficial de CFR Cluj! Mijlocaşul a semnat cu trupa lui Dan Petrescu

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 10:09

Reclamă
Nana Boateng s-a despărţit oficial de CFR Cluj! Mijlocaşul a semnat cu trupa lui Dan Petrescu

Nana Boateng s-a despărţit de CFR Cluj

Nana Boateng, în tricoul lui CFR Cluj / ProfiMedia

Nana Boateng s-a despărţit oficial e CFR Cluj. Mijlocaşul a semnat cu Jeonbuk Hyundai, formaţia lui Dan Petrescu din Coreea de Sud. Formaţia din Gruia a anunţat plecarea lui Boateng prin intermediul unui anunţ pe paginile de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a preluat-o pe Jeonbuk în această vară, după ce s-a despărţit de CFR Cluj. „Bursucul” a luat cu el în Coreea de Sud şi un jucător de la fosta echipă, Nana Boateng.

Nana Boateng s-a despărţit oficial de CFR Cluj

Nana Boateng s-a despărţit de CFR Cluj după aproape doi ani petrecuţi în Gruia. Mijlocaşul a fost deja prezentat la Jeonbuk.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nana Boateng (@nanaboateng22)

Boateng a fost unul dintre jucătorii de bază ai celor de la CFR Cluj în ultimele două sezoane. În ultima stagiune, mijlocaşul a bifat 48 de meciuri pentru clujeni, reuşind să marcheze şapte goluri.

Reclamă

„Mulțumim, Nana Boateng!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Jeonbuk Hyundai Motors au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Nana Boateng la formația din Coreea de Sud.

Venit la CFR în luna septembrie 2021, Nana a devenit rapid unul dintre cei mai puternici și constanți mijlocași din Liga 1. Cu aproape 90 de partide jucate în tricoul alb-vișiniu, Boateng a reușit să marcheze 7 goluri, unul dintre ele fiind cel care ne-a adus calificarea în Primăvara Europeană în sezonul precedent!

Reclamă 4 / 0/3

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, au anunţat oficialii de la CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Imagini unice cu Dan Petrescu! Discurs în vestiarul sud-coreenilor

Imagini unice cu Dan Petrescu. „Bursucul” a ţinut un discurs în vestiarul trupei sale, Jeonbuk Hyundai, şi a fost aplaudat la scenă deschisă. Jucătorii sud-coreenei au fost impresionaţi de indicaţiile oferite de tehnicianul român.

Dan Petrescu le-a oferit indicaţii jucătorilor săi, înaintea ultimului meci disputat. Tehnicianul român i-a încurajat pe fotbaliştii asiatici, mărturisind că are încredere în abilităţile lor. Discursul „Bursucului” a fost extrem de apreciat de jucătorii sud-coreeni, care l-au aplaudat la final.

„Când vedeţi mingea între linii, alergaţi înapoi. Când atacaţi, trebuie să aveţi entuziasm şi determinare. Nu renunţaţi! Atacaţi mingea!

Sunteţ jucători foarte buni. Avem o echipă care poate câştiga. Suntem împreună. Victoria aduce o altă victorie!”, se arată în discursul purtat de Dan Petrescu, în vestiarul echipei sale.

De altfel, pe parcursul ultimului meci disputat de echipa sa, Dan Petrescu a fost surprins foarte agitat la marginea terenului. În stilul său caracteristic, „Bursucul” a trăit la intensitate maximă victoria împotriva celor de la Seoul.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și