Închide meniul

Meci dramatic între Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi! Cinci goluri în prima repriză

Viviana Moraru Publicat: 23 noiembrie 2023, 19:39

Reclamă
Meci dramatic între Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi! Cinci goluri în prima repriză

Meci dramatic între Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi

Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu/ Colaj Profimedia

A fost un meci dramatic între Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi. Cei doi antrenori români s-au duelat în etapa a opta din prima ligă din Emiratele Arabe Unite, în partida Al Bataeh – Al Sharjah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Sharjah, formaţia lui Cosmin Olăroiu, s-a văzut condusă cu 3-0 încă din minutul 35. Până la pauză însă, elevii lui „Oli” au reuşit să reducă din diferenţă, marcând două goluri.

Meci dramatic între Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi

Gassama a reuşit să deschidă scorul pentru trupa lui Mirel Rădoi, în minutul 19. La şapte minute distanţă, Abdulrahman a majorat scorul pentru trupa lui Rădoi. Al Bataeh a marcat şi cel de-al treilea gol în minutul 35, prin Alvaro de Oliveira.

Însă, până la pauză, Alo Sharjah a punctat de două ori. Mai întâi, Abdulbasit a marcat în minutul 39. În prelungirile primei reprize a punctat şi Luanzinho, astfel că scorul la pauză era de 3-2.

Trupa lui Olăroiu a reuşit să egaleze prin Caio, cel care a reuşit să egalete din penalty în minutul 51. Astfel, Al Sharjah a revenit incredibil în duelul cu Al Bataeh.

Reclamă

După remiza din etapa a opta a campionatului, Al Sharjah a rămas pe locul 4, cu 14 puncte, în timp ce Al Bataeh a urcat două poziţii, până pe locul cinci.

Al Sharjah, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, va avea două dueluri în grupele Ligii Campionilor Asiei, după partida cu Al Bataeh. Formaţia lui „Oli” se va duela cu Al-Sadd şi Al-Faisaly pe 27 noiembrie, respectiv 4 decembrie.

Al Bataeh este lider în grupa de Liga Campionilor Asiei, competiţie care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu

Mirel Rădoi a făcut plecăciuni în faţa lui Cosmin Olăroiu chiar înainte de duelul din Emirate! Echipa fostului selecționer, Al Bateh se va duela cu Al Sharjah, care este pregătită de tehnicianul care a dus-o pe FCSB în semifinalele Cupei UEFA, în 2006.

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Al Bateh și Al Sharjah, Mirel Rădoi a vorbit despre relația sa cu antrenorul adversarilor, Cosmin Olăroiu. Fostul selecționer al echipei naționale a dezvăluit că „Oli” este tehnicianul pe care îl laudă mereu și că fără el nu ar fi devenit „antrenorul de astăzi”.

„Cosmin Olăroiu este antrenorul pe care mereu îl laud. Datorită lui sunt antrenorul de azi. Nu e ușor să joci împotriva lui. Știe felul în care joc, iar eu știu cum joacă el.

Meciul nostru contra echipei lui este cel mai dificil. Din punctul meu de vedere, Sharjah este cea mai bună echipă ca organizare defensivă.

Diferențele dintre echipele noastre sunt mari. Sharjah vrea să câștige toate trofeele, în timp ce noi vrem să încheiem pe o poziție superioară față de cea obținută sezonul trecut”, a spus Mirel Rădoi, potrivit dubaisports.ae.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și