Închide meniul

Meci halucinant în Anglia! Wrexham – Dover s-a terminat 6-5, după ce oaspeţii conduceau cu 5-2 în minutul 64. „Chiar și Hollywood-ul s-ar chinui să scrie scenariul ăsta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 20:55

Meci halucinant în Anglia! Wrexham – Dover s-a terminat 6-5, după ce oaspeţii conduceau cu 5-2 în minutul 64. „Chiar și Hollywood-ul s-ar chinui să scrie scenariul ăsta!

Wrexham - Dover 6-5

Profimedia

Meci halucinant în Anglia! Confruntarea dintre Wrexham şi Dover, duel din al cincilea eşalon, s-a încheiat cu scorul de 6-5. Oaspeţii conduceau cu 5-2 în minutul 64, dar ce a urmat a şocat lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Wrexham şi Dover a uimit lumea fotbalului. Oaspeţii marcaseră nu mai puţin de cinci goluri până în minutul 64, dar gazdele au întors scorul şi au obţinut cele trei puncte în minutul 90+8.

Meci halucinant în Anglia! Wrexham – Dover s-a terminat 6-5, după ce oaspeţii au condus cu 5-2

Mullin a deschis scorul în minutul 6, iar Jones a majorat avantajul gazdelor în minutul 20. Wilkinson, Pavey şi Gyasi, autorul unui hat-trick, au întors rezultatul până în minutul 64 şi i-au adus pe oaspeţi în avantaj.

„Remontada” a început în minutul 65, când Palmer a reuşit „dubla”. Chiar şi aşa, în minutul 90, gazdele erau conduse cu 4-5. Davies, în minutul 90+1, şi Jarvis, în minutul 90+8, au fost eroii lui Wrexham.

Reclamă

„Chiar și Hollywood-ul s-ar chinui să scrie scenariul ăsta!”, s-au amuzat gazdele.

Jurgen Klopp, aşteptat la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool

Jurgen Klopp își va încheia aventura la Liverpool în 2024. Bild anunță că naționala Angliei este cea mai probabilă viitoare destinație a managerului german.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp a scris istorie la Liverpool. Managerul german mai are contract cu echipa de pe Anfield până în vara anului 2024. Apoi, așa cum a promis, va face o pauză lungă pentru a petrece timpul alături de familia sa.

Dar ce urmează pentru Klopp, după acel „moment de respiro”? Bild anunță că este exclus ca neamțul să renunțe definitiv la cariera de antrenor. Potrivit celebrei publicații, cea mai probabilă destinație va fi naționala Angliei, ci nu cea a Germaniei, așa cum s-a scris anterior.

Jurgen Klopp s-a adaptat perfect în fotbalul englez, iar jurnaliștii germani consideră că s-ar potrivi “mănușă” la cârma naționalei Albionului.

Recomandări
  • Meci halucinant în Anglia
  • Wrexham – Dover s-a terminat 6-5, după ce oaspeţii conduceau cu 5-2 în minutul 64

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și