Închide meniul

Jurgen Klopp, la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool! Anunțul răsunător făcut de Bild

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2022, 10:20

Jurgen Klopp, la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool! Anunțul răsunător făcut de Bild

Jurgen Klopp, la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool

Profimedia

Jurgen Klopp, la naționala Angliei! Anunțul fabulos făcut de Bild

Jurgen Klopp a scris istorie la Liverpool. Managerul german mai are contract cu echipa de pe Anfield până în vara anului 2024. Apoi, așa cum a promis, va face o pauză lungă pentru a petrece timpul alături de familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar ce urmează pentru Klopp, după acel „moment de respiro”? Bild anunță că este exclus ca neamțul să renunțe definitiv la cariera de antrenor.

Potrivit celebrei publicații, cea mai probabilă destinație va fi naționala Angliei, ci nu cea a Germaniei, așa cum s-a scris anterior.

Klopp și-ar putea continua aventura în fotbalul englez, după despărțirea de Liverpool

Jurgen Klopp s-a adaptat perfect în fotbalul englez, iar jurnaliștii germani consideră că s-ar potrivi “mănușă” la cârma naționalei Albionului.

“Cel mai probabil, Jurgen Klopp va deveni selecționerul naționalei Angliei. Este mult mai probabil decât să ajungă la naționala Germaniei. Sunt sigur de asta. Este extrem de popular în Anglia și iubește fotbalul de acolo.

Reclamă

Și dacă privești din toate perspectivele, Anglia este cea atractivă variantă pentru un antrenor. Naționala are atât de mulți jucători de clasă mondială, motiv pentru care poate spera la câștigarea unor trofee.”, a notat Bild.

Gareth Southgate, actualul selecționer al naționalei Angliei, își încheie contractul în decembrie 2024.

Jurgen Klopp a scris istorie pe Anfield

„Planul meu este să rămân până în 2024”, anunța Klopp, cu ceva timp în urmă, eliminând orice ipoteză legată de o eventuală prelungire a contractului cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp a ajuns pe Anfield în 2015 și a transformat complet echipa. Sub comanda lui, “cormoranii” au câștigat 5 trofee. Cele mai importante rămân UEFA Champions League (2019) și titlul din Premier League (2020).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și