Închide meniul
VIDEO

Meciul Gaziantep – Fenerbahce, întrerupt în minutul 4:17! Marius Şumudică, înconjurat de garoafe. Imaginile momentului din Turcia

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 20:57

Reclamă
Meciul Gaziantep – Fenerbahce, întrerupt în minutul 4:17! Marius Şumudică, înconjurat de garoafe. Imaginile momentului din Turcia

Meciul Gaziantep - Fenerbahce, întrerupt în minutul 4:17

Marius Şumudică, încojurat cu garoafe / Colaj Twitter

Meciul Gaziantep – Fenerbahce, din Cupa Turciei, a fost întrerupt în minutul 4:17. A fost modul prin care fanii au dorit să comemoreze un an de la cutremurul care a îndoliat toată ţara. Imaginile de pe stadion sunt unele emoţionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 6 februarie, la ora 4:17, s-a produs un cutremur devastator, de magnitudinea 7.8, în provincia Gaziantep din apropiere de graniţa cu Siria. Bilanţul total a depăşit 17.500 de morţi.

Meciul Gaziantep – Fenerbahce, întrerupt în minutul 4:17

După patru minute de joc, partida dintre echipa lui Marius Şumudică şi Fenerbahce a fost oprită. „Poate cineva să îmi audă vocea?”, s-a auzit de la staţia de amplificare, iar confruntarea s-a întrerupt în sunet de sirene.

Fanii au început să arunce cu garoafe din tribună, antrenorul român fiind surprins în timp ce se uita spre suporteri. Staff-ul tehnic şi jucătorii de pe băncile de rezervă ale ambelor echipe a început să aplaude gestul suporterilor.

Imediat, pe marginea terenului s-au adunat mii de flori. Jocul s-a reluat după ce garoafele care au ajuns pe suprafaţa de joc au fost înlăturate.

Reclamă

04:17 | Nu vom uita!„, a fost mesajul postat şi pe contul de Twitter al lui Gaziantep.

Reclamă 4 / 0/3

Fenerbahce a deschis scorul din penalty în minutul 17. Batshuayi a marcat de la punctul cu VAR. În minutul 29 a primit lovitură de la 11 metri şi Gaziantep. Alex Maxim nu a reuşit să îl învingă pe portarul advers.

Batshuayi a reuşti dubla în minutul 31. Chiar înainte de pauză, Deian Sorescu a văzut cartonaş galben.

Marius Şumudică s-a luat de arbitraj după ce Gaziantep a ajuns la al şaptelea meci la rând fără victorie

Marius Şumudică s-a luat de arbitraj după ce Gaziantep a făcut 1-1 cu Kayserispor şi a ajuns la al şaptelea meci la rând fără victorie în campionatul Turciei.

„Şumi” a văzut din nou cartonaşul galben. El a acuzat că Gaziantep a avut un penalty neacordat, la un presupus fault asupra lui Alex Maxim.

Vreau să felicit jucătorii pentru că au luptat, chiar dacă nu am reușit să câștigăm. Cred că remiza a fost un rezultat normal. Dacă ne dorim să rămânem în prima ligă trebuie să câștigăm la Istanbul următorul meci. Nu va fi ușor, dar vom merge și ne vom lupta.

Fiecare punct este important, dar trebuie să le luăm pe toate trei. Vreau, de asemenea, să îi critic pe arbitrii de astăzi. Când fac cea mai mică mișcare, imediat îmi arată cartonașul galben. Nu știu ce să mai fac ca să evit avertismentele.

Reclamă

Cred că a fost penalty la faza cu Maxim, dar arbitrul nu s-a dus să vadă pe monitorul VAR. Halil Umut Meler a fost în cabina VAR, nu știu de ce n-a intervenit. Astăzi ne-au lipsit jucători precum Papy, Ogun, Gradel și Jevtovic.

Zilele astea se pare că totul se întâmplă împotriva noastră. În Europa arbitrii se duc la margine și protestează la adresa arbitrilor. Eu primesc cartonaș galben doar pentru că arăt ceasul”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă de după meciul Gaziantep – Kayserispor 1-1, potrivit milliyet.com.tr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și