Închide meniul

Meciuri de top în Europa | Ianis Hagi, 65 de minute în Celtic – Rangers 1-1. Juventus, umilită pe teren propriu. Lionel Messi, "dublă" şi pasă de gol. Neymar a revenit la PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 19:40

Meciuri de top în Europa | Ianis Hagi, 65 de minute în Celtic – Rangers 1-1. Juventus, umilită pe teren propriu. Lionel Messi, "dublă" şi pasă de gol. Neymar a revenit la PSG

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

UPDATE: Lyon – PSG 2-4. Final de meci şi pe "Parc Olympique Lyonnais". Campioana Franţei a câştigat din nou derby-ul cu rivalii de la Lyon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 1-6. Fluier final pe "Anoeta". Messi, Griezmann&co au făcut spectacol şi s-au apropiat la patru puncte de liderul Atletico Madrid.

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 1-6. Messi marchează din nou, după ce starurile oaspeţilor au luat cu asalt careul advers.

UPDATE: Lyon – PSG 2-4. Cornet şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. 

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 1-5. Barrenetxea a înscris superb pentru gazde.

Reclamă

UPDATELyon – PSG 1-4. Slimani a marcat pentru gazde în minutul 62. Neymar a intrat pe teren în locul lui Mbappe în minutul 70

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 0-5. Dembele a înscris în minutul 70.

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 0-4. Lionel Messi a marcat al 22-lea gol al sezonului. 

Reclamă 4 / 0/3

UPDATELyon – PSG 0-4. Mbappe a făcut dubla în minutul 52.

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 0-3. Dest a făcut dubla în minutul 53.

UPDATE: Lyon – PSG 0-3. Di Maria a făcut 3-0 pentru oaspeţi.

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 0-2. Dest a înscris şi el pentru catalani. Messi a oferit pasa decisivă la primul gol al americanului de 20 de ani în La Liga.

UPDATE: Real Sociedad – Barcelona 0-1. Griezmann a deschis scorul pentru catalani.

UPDATE: Lyon – PSG 0-2. Danilo a majorat avantajul pentru gruparea lui Mauricio Pochettino.

UPDATE: AS Roma – Napoli 0-2. Mertens reuşeşte "dubla" pentru oaspeţi.

Reclamă

UPDATE: Lyon – PSG 0-1. Mbappe a deschis scorul în derby.

UPDATE: AS Roma – Napoli 0-1. Dries Mertens a deschis scorul cu un gol fabulos.

UPDATE: Atletico Madrid a învins-o cu 1-0 pe Alaves, cu golul lui Suarez, din minutul  54. Echipa lui Simeone are 6 puncte în faţa lui Real Madrid şi 7 în faţa Barcelonei, care are un meci mai puţin.

UPDATE: Milan a învins-o pe Fiorentina, în deplasare, cu 3-2, după un meci nebun în care a deschis scorul prin Ibrahimovic, apoi a fost condusă cu 2-1.

UPDATE: Final de meci la Torino. Juventus a produs surpriza zilei în Europei. Cristiano Ronaldo&co au fost învinşi de Benevento, 0-1. Gaich a marcat unicul gol al meciului, în minutul 69.

UPDATE: Fluier final! Celtic – Rangers s-a terminat 1-1. Ianis Hagi a avut o evoluție ștearsă în cele 65 de minute cât a rezistat pe teren. 

UPDATE: Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 65 al derby-ului cu Celtic. Scott Arfield a fost cel care a intrat în locul mijlocașului român. 

UPDATE: Celtic – Rangers 1-1! Goool Rangers! Alfredo Morelos a egalat pentru echipa lui Ianis Hagi. 

UPDATE: Celtic – Rangers 1-0! GOOOOL Celtic! Mohamed Elyounoussi a marcat din centrarea lui Edouard.

UPDATE: A început derby-ul dintre Cetltic și Rangers. Ianis Hagi este titular. 

Meciurile zilei în Europa 

Celtic – Rangers 1-1

Juventus – Benevento 0-1

Fiorentina – AC Milan 2-3

Atletico Madrid – Alaves 1-0

AS Roma – Napoli 0-2

Real Sociedad – Barcelona 0-2

Lyon – PSG 0-2

Rangers a trecut peste eliminarea din Europa League în fața Slaviei Praga. Elevii lui Steven Gerrard au revenit la acțiunea pe plan intern

Ianis Hagi este titular împotriva eternei rivale. Fiul "Regelui" revine în primul "11" după ce Gerrard l-a lăsat pe bancă tot meciul împotriva Slaviei Praga. 

Ianis Hagi, titular în Celtic – Rangers

Va fi însă un derby fără miză între Celtic și Rangers. Echipa lui Gerrard a fost deja încoronată campioană la începutul lunii martie. Duelul contează doar pentru palmares și orgoliul celor două echipe.

Milan și Juventus, pe urmele liderului Inter

În Serie A, Milan și Juventus încearcă să țină pasul cu liderul Juventus. Rossonerii se vor deplasa la Fiorentina, în timp ce Juventus va primi vizita lui Benevento.

Milan și Juve ocupă pozițiile doi și trei în ierarhia din Italia, cu 56 și, respectiv, 55 de puncte. Liderul Inter are 65 de puncte. 

AS Roma – Napoli este derby-ul zilei în Serie A. Cele două sunt în luptă directă pentru un loc de UEFA Champions League. 

Barcelona ține aproape de liderul Atletico Madrid

O altă echipă ce încearcă recupereze terenul pierdut este Barcelona. Catalanii au început dezastruos acest sezon, dar au reintrat în lupta la titlu.

Messi&Co sunt la patru puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Barcelona are patru victorii consecutive și 11 succese în ultimele 12 etape. Cu Real Sociedad, Lionel Messi va deveni jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria clubului.

Lyon – PSG, derby-ul zilei în Ligue 1

PSG este doar pe locul secund în Ligue 1, la trei puncte în urma liderului Lille. Parizienii au două înfrângeri în ultimele patru etape.

Lyon completează podiumul în Franța. OL este la egalitate de puncte cu PSG, 60. Lupta la titlu este strânsă în Ligue 1. Primele patru clasate sunt despărțite de numai 4 puncte. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și