Închide meniul
LIVE SCORE

Meciuri tari în prima zi din 2022! Watford – Tottenham 0-1, decis în minutul 90+6. Arsenal – Manchester City 1-2. Campioana Angliei a dat lovitura în prelungiri!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 ianuarie 2022, 19:00 / Actualizat: 1 ianuarie 2022, 21:53

Meciuri tari în prima zi din 2022! Watford – Tottenham 0-1, decis în minutul 90+6. Arsenal – Manchester City 1-2. Campioana Angliei a dat lovitura în prelungiri!

Arsenal - Manchester City, LIVE SCORE pe AS.ro

Profimedia

Meciuri tari în prima zi din 2022

Update Watford – Tottenham 0-1. Davinson Sanchez a marcat golul victoriei în minutul 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: A început Watford – Tottenham!

Update: Arsenal – Manchester City 1-2. Fluier final pe Emirates Stadium. Campioana Angliei a câștigat la limită confruntarea, scor 2-1.

Reclamă

Update: Arsenal – Manchester City 1-2. GOOOL Rodri! Mijlocașul a dat lovitura pentru ”cetățeni” în minutul 90+3.

Update: Arsenal – Manchester City 1-1. GOOOL Riyad Mahrez! Algerianul a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Arsenal – Manchester City 1-0. GOOOL Bukayo Saka! ”Perla” londonezilor a deschis scorul în derby din pasa lui Kieran Tierney.

Update: A început derby-ul Arsenal – Manchester City.

Arsenal – Manchester City, capul de afiș al zilei

Arsenal vrea să își ia revanșa în fața lui Manchester City. În tur, ”cetățenii” au câștigat cu 5-0 derby-ul de pe Etihad. Pep Guardiola l-a titularizat pe Joao Cancelo, superstarul care în urmă cu o zi a fost bătut de patru hoți.

Reclamă

Meciurile zilei din Premier League:

Citește și:

Momente de coşmar pentru Joao Cancelo, starul lui Manchester City

Clipe teribile pentru unul dintre starurile lui Pep Guardiola. Joao Cancelo a trecut prin momente de coşmar după ce patru hoţi i-au intrat în propria casă. Fundaşul de 27 de ani al lui Manchester City s-a luptat cu aceştia, dar a fost agresat şi jefuit.

Cancelo a povestit ce s-a întâmplat într-un mesaj postat pe reţelele sociale. Acesta a fost lovit în faţă, dar este mulţumit că membrii familiei sale au scăpat teferi. În locuinţă se mai afla soţia lui, Daniela, şi fiica lui de doi ani. Poliţiştii au început cercetările şi încearcă să îi prindă pe hoţi.

Din păcate, am fost agresat de patru lași care m-au rănit și au încercat să-mi rănească familia. Când opui rezistență, asta se întâmplă.

Au reușit să-mi ia toate bijuteriile. Uitaţi cum îmi arată faţa! Nu știu cum există oameni cu atâta răutate. Cel mai important lucru pentru mine este familia mea și, din fericire, sunt toți în regulă.

Și după atâtea obstacole în viața mea, acesta este doar unul în plus pe care îl voi depăși. Ferm și puternic, ca întotdeauna„, a scris Joao Cancelo pe contul său de Instagram.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și