Închide meniul

Meciurile zilei | Man și Mihăilă, învinși de Ronaldo în Juventus-Parma 3-1. Milan și Inter, surprize uriaşe. ”Dublă” Benzema în Cadiz-Real Madrid 0-3

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2021, 21:50

Meciurile zilei | Man și Mihăilă, învinși de Ronaldo în Juventus-Parma 3-1. Milan și Inter, surprize uriaşe. ”Dublă” Benzema în Cadiz-Real Madrid 0-3

profimedia

Meciuri tari în Europa

Update: Cadiz-Real Madrid 0-3. Odriozola și Benzema au mai marcat pentru echipa lui Zidane, care a trecut în fruntea clasamentului, cu 70 de puncte, la fel ca Atletico Madrid, care are un meci în minus. Barca este pe patru, cu 65 de puncte, dar și cu două meciuri mai puțin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Cadiz – Real Madrid 0-1. Benzema a marcat din penalty pentru oaspeţi în minutul 30.

Update: Cagliari, cu Răzvan Marin titular şi înlocuit în minutul 87, a învins cu 1-0 pe terenul lui Udinese.

Update: Parma a fost învinsă cu 3-1 de Juventus. 

Update: Dennis Man a fost înlocuit în minutul 80 în meciul dintre Juventus şi Parma.

Reclamă

Update: Juventus – Parma 3-1! De Ligt a marcat în minutul 68, cu o capul, din centrul careului. 

Update: Valentin Mihăilă i-a luat locul lui Gervinho, la Parma, în minutul 62 al meciului cu Juventus.

Update: Spezia – Inter 1-1. Perisic a egalat pentru liderul din Serie A în minutul 39.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Juventus – Parma 2-1! Alex Sandro a făcut dubla, iar gazdele au întors scorul.

Update: Juventus – Parma 1-1! Alex Sandro a egalat pentru campioana Italiei chiar înainte de pauză. 

Update: Juventus – Parma 0-1! Brugman a deschis scorul pentru oaspeți din lovitură liberă. 

Update: Spezia – Inter 1-0! Farias a deschis scorul pentru gazde! Se conturează o surpriză uriașă în Serie A. 

Update: Nicolae Stanciu a marcat cu o execuţie frumosă, cu piciorul stâng, după ce a pătruns în careu. Românul a făcut 1-1, în minutul 29. Slavia a învins-o până la urmă cu 2-1 pe Fastav Zlin. 

INTRĂ AICI SĂ VEZI GOLUL LUI STANCIU

Update: Milan – Sassuolo 1-2! Echipa lui Stefano Pioli a încasat două goluri în ultimul sfert de oră. Ciprian Tătărușanu și Vlad Chiricheș au fost rezerve. După acest rezultat, echipa de pe San Siro riscă să piardă poziția secundă în detrimentul lui Juventus. Se încinge lupta pentru Champions League în Italia. 

Reclamă

Update: Avem echipele de start la Juventus – Parma! Dennis Man este titular, în timp ce Valentin Mihăilă a fost lăsat din nou pe bancă. Cristiano Ronaldo nu lipsește din primul "11" al bianconerilor. 

 

Update: AC Milan – Sassuolo 1-0! GOOOL Hakan Calhanoglu! Mijlocașul turc a deschis scorul din pasa belgianului Saelemaekers. 

Update: A început meciul dintre AC Milan și Sassuolo. 

Dennis Man și Valentin Mihăilă îl înfruntă pe Ronaldo în Juventus – Parma

După eșecul Super Ligii, "Bătrâna Doamnă" a rămas cu gândul doar la Serie A. Dacă titlul pare pierdut, Juventus luptă acum pentru un loc de Champions League. Echipa lui Andrea Pirlo a căzut pe locul 4 și tremură pe finalul de sezon, cu 7 etape rămase de disputat.

De cealaltă parte, Parma este ca și retrogradată. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă are trei înfrângeri în ultimele patru etape. Cu șapte etape rămase de jucat, Parma este la 10 puncte de primul loc care asigură salvarea. 

Milan – Sassuolo / Spezia – Inter

Inter are 9 puncte avans  în fruntea clasamentului și este tot mai aproape de primul titlu după 11 ani. De cealaltă parte, Milan vrea să joace din nou în Champions League după 8 ani de pauză.

Deși fanii Milanului visează la un miracol, este greu de crezut că Inter va pierde avansul de 9 puncte din clasament. Chiar și așa, sezonul lui AC Milan a fost unul excelent, ținând cont de perioada nefastă din ultimii ani.

Cadiz – Real Madrid | Continuă lupta în La Liga

În Spania, lupta la titlu este mai strânsă ca niciodată. Real Madrid este la trei lungimi în urma liderului Atletico Madrid. Barcelona, cealaltă pretendentă la titlu, are un meci mai puțin și cinci puncte în minus față de echipa lui Diego Simeone.

Real Madrid a suferit un eșec istoric în precedentul meci cu Cadiz, 0-1 pe teren propriu. "Galaticii" vor vâna revanșa. 

Meciurile zilei în Europa

AC Milan – Sassuolo, ora 19:30

Juventus – Parma, ora 21:45

Spezia – Inter, ora 21:45

Cadiz – Real Madrid, ora 23:00

Recomandări
  • Man și Mihăilă, învinși de Ronaldo
  • Real Madrid, pe primul loc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid Vezi toate știrile
Citește și