Închide meniul

Merih Demiral a scos la licitație și un tricou al lui Erling Haaland, pentru a sprijini victimele cutremurelor din Turcia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2023, 21:34

Merih Demiral a scos la licitație și un tricou al lui Erling Haaland, pentru a sprijini victimele cutremurelor din Turcia

Merih Demiral a scos la licitație și un tricou al lui Erling Haaland

Erling Haaland, în timpul unui meci pentru Manchester City / Profimedia

Fotbalistul echipei Atalanta, Merih Demiral, a anunțat că a scos la licitație un tricou semnat al lui Erling Haaland, pentru a sprijini victimele cutremurelor devastatoare din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demiral a vândut până acum tricouri semnate de Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci și Paulo Dybala. Pe lângă cel al lui Haaland, a mai scos la licitatie și tricouri semnate de Harry Kane, Alvaro Morata și Antoine Griezmann. Toate fondurile obținute vor fi donate câtre victimele seismelor din Turcia.

Merih Demiral a scos la licitație și un tricou al lui Erling Haaland

Ca să facă rost de tricoul lui Erling Haaland, Merih Demiral a luat legătura cu Ilkay Gundogan și Emre Can, care l-au informat pe starul norvegian cu privire la inițiativa fotbalistului Atalantei. Haaland a acceptat imediat propunerea.

Tricoul semnat de Ronaldo, care făcea parte din colecția personală a lui Merih Demiral, a fost vândut pentru patru milioane de lire turceți, adică aproape 200.000 de euro. Tricourile lui Dybala și Bonucci s-au vândut cu câte 25.000 de euro.

Reclamă

Mai multe cutremure extrem de puternice, cel mai mare de 7,8 pe scara Richter, au fost înregistrate în ultimele zile în Turcia și Siria. Potrivit Al Jazeera, numărul morților a depășit deja 16.000 – aproape 13.000 în Turcia și peste 3.000 în Siria.

Lukas Podolski donează câștigurile pe o zi ale restaurantelor sale victimelor cutremurului

Fostul internaţional german Lukas Podolski a anunţat că donează toate câştigurile pe o zi ale restaurantelor sale victimelor cutremurului devastator de luni, din Turcia, informează news.ro. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și