Închide meniul

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2024, 10:27

Reclamă
Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK - Aris

Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis / sport24.gr

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu și de jucătorii săi de la patronul Ivan Savvidis, chiar înainte de derby-ul PAOK – Aris. Cel mai așteptat meci al etapei a 6-a din campionatul Greciei se vede duminică, de la ora 20:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK tocmai a suferit un eșec greu de digerat la debutul în grupa principală din Europa League. Alb-negrii au cedat cu 1-3 în deplasarea cu Galatasaray. În următoarea etapă primesc chiar vizita campioanei României, FCSB.

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris

Savvidis a ținut să afirme că este mulțumit de ceea ce a văzut la echipa lui, pe care o consideră a fi „cea mai bună din ultimii 12 ani”. El l-a încurajat pe Răzvan Lucescu și le cere jucătorilor să arate spirit de luptă și în derby-ul orașului Salonic.

M-am simțit mândru de echipa mea. Sigur, înfrângerile fac parte din viața unei echipe, dar înfrângerea în sine nu este problema. E o problemă dacă joci cu frică. Nouă nu ne-a lipsit încrederea în cea mai mare parte a jocului.

Vă invit să continuată să munciți așa. Puterea noastră este reprezentată de unitate și de munca în echipă. De 12 ani, de când sunt la PAOK, cred că echipa actuală este cea mai bună pe care am avut-o și cea mai echilibrată.

Reclamă
Reclamă

La PAOK dorința de victorii este uriașă, dar dorința mea personală este ca mereu să jucăm fără nici cea mai mică teamă. Dacă victoria nu vine, trebuie să luptăm pentru ea în următorul meci.

Vreau să văd echipa jucând cu același caracter, cu încredere și intensitate. Amintiți-vă specificul acestui meci și lăsați în urmă jocul de la Istanbul„, a fost mesajul lui Ivan Savvidis, potrivit sport24.gr.

PAOK este lider după primele cinci etape din campionatul Greciei, competiție care se vede în direct în AntenaPLAY. Trupa lui Răzvan Lucescu are 13 puncte, singurul pas greșit fiind împotriva lui Panathinaikos, scor 0-0.

Reclamă

FCSB joacă împotriva lui PAOK joi, de la ora 22:00. Gigi Becali a anunțat că se duce la Salonic și că va fi prezent la meci. Va sta în tribuna oficială, după o lungă perioadă de timp, la o partidă din deplasare.

Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

Răzvan Lucescu a oferit primele declaraţii după Galatasaray – PAOK 3-1, primul meci din grupa Europa League, în noul format. Antrenorul român susţine că eşecul a venit din cauza naivităţii arătate în anumite momente ale jocului, la autogolul lui Baba şi la golul lui Mauro Icardi.

În aceste meciuri, acest nivel şi la această intensitate, trebuie să valorifici şansele atunci când apar. Noi nu am făcut asta şi nu am marcat la şansele avute. Am avut o mare ocazie prin Konstantelia. Poate am fost puţin afectaţi şi de atmosferă.

Trebuia să controlăm mai bine jocul când am fost în posesie. Am luat două goluri din cauza naivităţii, primul şi al treilea. Plec de pe acest teren cu sentimentul că puteam înregistra un rezultat mai bun”, a spus Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și