Închide meniul

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după înfrângerea suferită de Al-Nassr cu Al-Ittihad! Ce a transmis starul lusitan

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2023, 8:51

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după înfrângerea suferită de Al-Nassr cu Al-Ittihad! Ce a transmis starul lusitan

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după Al-Ittihad - Al-Nassr

Cristiano Ronaldo / Profimedia

S-a aflat care este mesajul lui Cristiano Ronaldo, după ce Al-Nassr a fost învinsă de Al-Ittihad cu scorul de 1-0. Starul lusitan a postat un scurt text pe conturile oficiale de socializare, în care se declară dezamăgit de rezultatul obținut de echipa sa, în ultimul meci de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost titular în duelul dintre Al-Ittihad și Al-Nassr. Trupa starului lusitan a pierdut primul loc, după înfrânegerea la limită suferită pe terenul rivalei la titlul din prima ligă din Arabia Saudită.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după înfrângerea suferită de Al-Nassr cu Al-Ittihad

Cristiano Ronaldo a reacționat la scurt timp după meci, pe profilurile sale publice. Starul lusitan s-a arătat supărat de înfrângerea suferită, însă susține că echipa trebuie să rămână concentrată în continuare, deoarece mai sunt etape de disputat în care se pot schimba lucrurile.

CR7 a avut un mesaj special și pentru fanii care l-au încurajat pe toata durata meciului dintre Al-Ittihad și Al-Nassr.

„Dezamăgit de rezultat, dar rămânem concentrați pe acest sezon și pe meciurile pe care le mai avem de jucat.

Reclamă

Mulțumesc suporterilor lui Al-Nassr pentru sprijin, știm că putem conta pe voi!”, se arată în mesajul postat de Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

La acest mesaj, starul lusitan a atașat și o fotografie de grup. Postarea a devenit virală imediat, iar în doar nouă ore de la publicare, a fost apreciată de peste 3 milioane și jumătate de oameni.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a avut o reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc!

Al-Nassr a fost învinsă de Al-Ittihad, 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat de Romarinho, în minutul 80. În urma acestei înfrângeri, formația lui Cristiano Ronaldo a căzut pe locul 2, în clasamentul primului eșalon, cu 46 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

La finalul meciului, Cristiano Ronaldo a avut o reacție nervoasă, după ce a mers să-i aplaude pe fani, fiind vizibil afectat de înfrângerea suferită de Al-Nassr. „CR7” a fost integralist în meciul cu Al-Ittihad.

8 goluri și 2 pase decisive a dat Cristiano Ronaldo, în 7 partide bifate pentru Al-Nassr. CR7 a suferit al doilea eșec de când a fost transferat de trupa saudită, după eliminarea din Supercupă.

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo

Lionel Messi ar putea redeveni adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la o trupă din Arabia Saudită. Sud-americanul a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, şi deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea de pe Parc de Princes şi ar putea pleca gratis în vară.

Lionel Messi este ofertat de Al-Ittihad, trupă din prima ligă din Arabia Saudită. În acelaşi campionat evoluează şi rivalul argentinianului, Cristiano Ronaldo, la Al Nassr.

Al Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Reclamă

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Recomandări
  • Ce a postat Cristiano Ronaldo, după Al-Ittihad – Al-Nassr 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și