Închide meniul

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după o nouă „dublă” reușită pentru Portugalia: „Rămânem puternici!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 11:01

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după o nouă dublă” reușită pentru Portugalia: Rămânem puternici!”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după o nouă „dublă” reușită pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo, bucurie după un gol marcat la naţională/ Profimedia

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după o nouă „dublă” marcată pentru Portugalia, nu a întârziat să apară. Starul lusitan s-a declarat extrem de mulțumit de victoria categorică înregistrată de naționala sa, 5-0 cu Bosnia, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia este deja calificată la EURO 2024, fiind pe primul loc în clasamentul Grupei J.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după o nouă „dublă” reușită pentru Portugalia

La scurt timp după victoria cu Bosnia, Cristiano Ronaldo a postat un scurt mesaj pe conturile sale de socializare. Acesta a transmis că naționala sa a prestat din nou un joc solid, motiv pentru care a rămas lider în grupa de calificare la Campionatul European.

„Încă o victorie și un meci bun făcut de toată echipa! Primul loc din grupă ne e garantat! Rămânem puternici”, a transmis Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

În duelul cu Bosnia, starul lusitan a marcat o dublă. Atacantul de 38 de ani a punctat pentru prima dată din penalty, în minutul 5, și ulterior a înscris și din pasa lui Joao Felix.

Reclamă

Meciul nu a fost însă lipsit de incidente. Un fan bosniac s-a năpustit asupra starului lusitan înainte de pauză, fiind nemulțumit de scorul de pe tabelă, care era în favoarea Portugaliei. Stewarzii au intervenit și au calmat spiritele.

La pauză, un alt fan a intrat pe teren, însă acesta avea intenții pașnice. A mers să facă un selfie cu Cristiano Ronaldo, și starul lusitan a acceptat fără emoții, deși un alt fan îl atacase cu câteva minute în urmă.

Cristiano Ronaldo, la cifre fabuloase după ultimele goluri

Cristiano Ronaldo a marcat o nouă „dublă” pentru Portugalia, în preliminariile EURO 2024. Starul lusitan a înscris în poarta Bosniei şi a ajuns la cifre fabuloase în 2023. CR7 l-a depăşit pe Erling Haaland, la numărul de goluri marcate în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în confruntarea cu Bosnia, în minutul 5. După un henţ comis în careu de Leon Barisic, arbitrul a dictat penalty, iar CR7 a transformat fără emoţii lovitura de la punctul cu var. Ulterior, Ronaldo a punctat pentru 2-0 în minutul 22. Starul lui Al-Nassr a marcat din pasa lui Joao Felix.

Graţie reuşitelor din duelul cu Bosnia, Cristiano Ronaldo a ajuns la 40 de goluri marcate în 2023, fiind, la acest capitol, peste Erling Haaland. Starul lui Manchester City era cel mai bun marcator din acest an, până la „dubla” lui CR7 cu Bosnia.

De asemenea, Cristiano Ronaldo a fost implicat în nu mai puţin de 1101 goluri, pe parcursul carierei sale, atât la formaţiile de club, cât şi la echipa naţională.

După golurile înscrise în poarta Bosniei, Cristiano Ronaldo a ajuns la 859 goluri marcate, în întreaga carieră.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și