Închide meniul

Mesajul lui Laporta pentru Messi, după ce a ales Inter Miami! Anunţ legat de revenirea argentinianului pe Camp Nou

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2023, 10:33

Reclamă
Mesajul lui Laporta pentru Messi, după ce a ales Inter Miami! Anunţ legat de revenirea argentinianului pe Camp Nou

Mesajul lui Laporta pentru Messi

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei / ProfiMedia

Mesajul lui Laporta pentru Messi, după ce a ales Inter Miami! După doi ani petrecuţi la PSG, Lionel Messi a decis accepte o nouă provocare şi să semneze cu echipa lui David Beckham din MLS, Inter Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul nu a revenit la Barcelona, aşa cum au sperat fanii catalani. Messi s-a despărţit de echipa la care a scris istorie în vara anului 2021, din cauza problemelor financiare ale clubului.

Mesajul lui Laporta pentru Messi, după ce a ales Inter Miami! Anunţ legat de revenirea argentinianului pe Camp Nou

Pentru prima oară de când Messi a decis să meargă la Inter Miami, Joan Laporta, preşedintele celor de la Barcelona, a vorbit despre alegerea argentinianului.

Laporta este de părere că Messi şi-ar fi dorit să revină la echipa sa de suflet, dar respectă decizia acestuia şi spune că se lucrează pentru un tribut. Stadionul Camp Nou a intrat în renovare, iar catalanii vor disputa partidele de pe teren propriu din sezonul viitor pe stadionul olimpic din Barcelona. Preşedintele echipei speră ca atunci când lucrările se vor finaliza, Lionel Messi va fi la primul meci pe Camp Nou:

„Cred că Messi voia să revină la Barcelona şi tatăl său mi-a spus că a avut o perioadă dificilă la Paris. El n a revenit deoarece nu a vrut să se confrunte din nou cu această presiune.

Reclamă

Îl respectăm şi sperăm să facă o treabă cât mai bună la Miami. Am vorbit să despre un tribut grozav, ar fi excelent să îl avem la inaugurarea noului Camp Nou”, a spus Joan Laporta, potrivit football-espana.net.

Lionel Messi are antrenor la Inter Miami! Tata Martino a fost prezentat oficial

Lionel Messi are antrenor la Inter Miami! Tata Martino, fostul antrenor al Barcelonei şi selecţioner al Argentinei şi al Mexicului, a fost prezentat oficial la formaţia din MLS.

Gerardo Martino, poreclit „Tata”, nu este la prima experienţă în MLS. În perioada ianuarie 2017 – decembrie 2018, argentinianul de 60 de ani a pregătit-o pe Atlanta United.

Reclamă 4 / 0/3

Tata Martino l-a pregătit pe Lionel Messi la Barcelona, dar şi la naţionala Argentinei. Pe Camp Nou, Martino a antrenat timp de un sezon, în perioada iulie 2013 – iunie 2014, în timp ce naţionala Argentinei a preluat-o imediat după Cupa Mondială din 2014 şi a fost selecţioner până în iulie 2016.

„Bine ai venit, tata! Clubul l-a numit pe Gerardo Martino noul director tehnic al clubului. Antrenorul care a câştigat MLS Cup şi titlul de antrenorul anului în MLS, cu experienţă la naţionalele Mexicului şi Argentinei, FC Barcelona şi altele, se alătură clubului în timp ce aşteaptă documentaţia necesară”, au anunţat cei de la Inter Miami pe contul oficial de Twitter.

Gerardo Martino vine în locul lui Phil Neville, cel care a antrenat clubul deţinut de David Beckham în perioada ianuarie 2021 – iunie 2023. Din luna iunie, el a devenit secundul lui John Herdman la naţionala Canadei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și