Închide meniul

Mesajul lui Olimpiu Moruţan, după evoluţia stelară din Pisa – Cosenza 3-1. Românul are Italia la picioare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 19:52

Mesajul lui Olimpiu Moruţan, după evoluţia stelară din Pisa – Cosenza 3-1. Românul are Italia la picioare

Olimpiu Moruţan, evoluţie stelară în Pisa - Cosenza 3-1

Olimpiu Moruţan a reuşit o dublăde senzaţie la Pisa | Profimedia

  • Mesajul lui Olimpiu Moruţan, după evoluţia stelară din Pisa – Cosenza 3-1
  • Dublă de senzaţie pentru Moruţan

Mesajul lui Olimpiu Moruţan, după evoluţia stelară din Pisa – Cosenza 3-1. Moruţan a reuşit o dublă de senzaţie în partida cu Cosenza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a făcut cel mai bun meci al său la Pisa. Românul a fost ridicat în slăvi de presa din Italia după ce a reuşit două goluri. După meci, Moruţan a postat un mesaj scurt pe reţelele de socializare.

Mesajul lui Olimpiu Moruţan, după evoluţia stelară din Pisa – Cosenza 3-1

Forza Pisa”, a scris Olimpiu Moruţan pe Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by OLIMPIU MORUȚAN (@morutan.olimpiu)

Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla” din Pisa – Cosenza 3-1

Românul Olimpiu Moruțan a fost lăudat în presa din Italia după ce a înscris o „dublă” în Pisa – Cosenza 3-1, din etapa a 12-a din Serie B. Publicația Tuttomercatoweb a remarcat că Moruțan a fost implicat în toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa, în timp de Gianluca Di Marzio e sigur că mijlocașul român poate fi liderul formației sale.

Reclamă

„A fost meciul lui! Foarte inspirat. Toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa au pornit din picioarele lui și din imaginația lui”, a notat tuttomercatoweb.com, care i-a acordat lui Moruțan nota 8.

„Protagonistul absolut al meciului a fost Olimpiu Morutan, care a reușit două goluri de autor. După primele luni de acomodare, acesta este tot mai bun în Serie B. Playmaker-ul român, un decar cu numărul 80 pe spate, pare să fie în sfârșit gata să fie vedeta celor de la Pisa!”, a notat celebrul jurnalist Gianluca Di Marzio.

Golurile lui Olimpiu Moruțan au primele pentru el după o pauză de două luni. Internaționalul român a fost titular la formația de Serie B alături de alt „tricolor”, Marius Marin, dar și alături de Artur Ioniță, jucător care are cetățenie română, dar evoluează pentru Republica Moldova.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan a deschis scorul pentru Pisa în confruntarea cu Cosenza, de pe teren propriu, din etapa a 12-a din Serie B. Mijlocașul a punctat în minutul 12. În minutul 63, Moruţan a reuşit „dubla”.

În total, pe parcursul întregului sezon, mijlocașul împrumutat de Galatasaray la Pisa a marcat trei goluri și a contribuit cu pasă decisivă la alte două reușite, în 10 partide în care a evoluat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa
AntenaPLAY • 16 mart., 15:55
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Cosenza - Sampdoria 1-2
AntenaPLAY • 23 feb., 23:31
Cosenza – Sampdoria 1-2 a fost în AntenaPLAY. Trupa lui Andrea Pirlo s-a apropiat de locurile de play-off