Închide meniul

Mesajul lui Vlad Chiricheş pentru Harry Kane, după ce atacantul englez s-a transferat la Bayern Munchen

Alex Masgras Publicat: 12 august 2023, 19:28

Reclamă
Mesajul lui Vlad Chiricheş pentru Harry Kane, după ce atacantul englez s-a transferat la Bayern Munchen

Mesajul lui Vlad Chiricheş pentru Harry Kane

Mesajul lui Vlad Chiricheş pentru Harry Kane, după ce atacantul englez s-a transferat la Bayern Munchen. Fundaşul central de la FCSB a ţinut să îi transmită un mesaj fostului său coechipier de la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane s-a transferat la Bayern Munchen şi se desparte definitiv de clubul care l-a crescut şi l-a lansat în fotbalul mare. Kane mai fusese împrumutat de Spurs la începutul carierei sale la mai multe echipe, înainte de a deveni unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Premier League.

Mesajul lui Vlad Chiricheş pentru Harry Kane, după ce atacantul englez s-a transferat la Bayern Munchen

Harry Kane a postat sâmbătă prima poză în tricoul lui Bayern Munchen, noua sa echipă. Vlad Chiricheş, fostul său coleg de la Tottenham în perioada 2013-2015, nu a ratat ocazia de a îi transmite un mesaj atacantului de 30 de ani.

„Toate cele bune, amice”, a fost mesajul postat de Vlad Chiricheş la poza postată de Harry Kane pe Instagram.

Reclamă

Pe lângă Vlad Chiricheş, mai mulţi jucători de top , care au fost coechipieri cu Kane la Tottenham sau la echipa naţională a Angliei, l-au felicitat pe atacant pentru transferul la campioana din Germania.

Harry Kane, prezentat oficial la Bayern Munchen!

Harry Kane a semnat cu Bayern Munchen! Starul naţionalei Angliei a fost prezentat oficial de către clubul german. Kane a ajuns, în cele din urmă, la campioana Germaniei, după negocieri aprige cu Tottenham.

Kane şi-ar dori să debuteze la Bayern Munchen chiar în această seară, în Supercupa Germaniei. Bayern o va întâlni pe Leipzig de la ora 21:45.

Reclamă 4 / 0/3

„Harry Kane a semnat contractul cu Bayern Munchen și a făcut vizita medicală înaintea transferului de 100 de milioane de lire sterline de la Tottenham, căpitanul Angliei sperând debuteze sâmbătă (n.r. la Bayern)”, anunţau anterior jurnaliştii de la Sky Sports pe contul de Twitter.

Campioana Germaniei a făcut un efort uriaş pentru a-şi asigura serviciile starului englez. Bayern a pornit negocierile de la o sumă de 70 de milioane de euro, pe care Tottenham a respins-o rapid. Ulterior, Bayern a mai făcut două oferte, îmbunătăţind constant suma, fără efect.

Bayern Munchen şi Tottenham au ajuns la un acord pentru o sumă de 100 de milioane de lire sterline, la care se adaugă bonusuri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și