Închide meniul

Mesajul medicului lui Sinisa Mihajlovic, după moartea sârbului la 53 de ani: „Una dintre cele mai agresive boli. Dar el a înfruntat-o cu demnitate!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 9:05 / Actualizat: 17 decembrie 2022, 12:41

Mesajul medicului lui Sinisa Mihajlovic, după moartea sârbului la 53 de ani: Una dintre cele mai agresive boli. Dar el a înfruntat-o cu demnitate!”

Mesajul medicului lui Sinisa Mihajlovic, după moartea sîrbului

Sinisa Mihajlovic, în timpul unui meci/hepta

Mesajul medicului lui Sinisa Mihajlovic a fost publicat, după moartea sârbului la 53 de ani. Doctorul regretă pierderea fostului mare jucător, însă susține că boala a fost una cruntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a murit la doar 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu leucemia. Sârbul a fost diagnosticat cu boala în 2019, și deși a învins-o în două rânduri, anul acest i-a recidivat, fapt care i-a fost fatal.

Mesajul medicului lui Sinisa Mihajlovic, după moartea sârbului la 53 de ani

Medicul lui Sinisa Mihajlovic, Francesca Bonifazi, a dezvluit cu ce putere se lupta sârbul, deși boala a fost una dintre „cele mai agresive văzute vreodată”. Mai mult decât atât, doctorul a declarat că sârbul, fost jucător la Lazio, i-a învățat o lecție, și aceea de a înfrunta, cu demnitatea, leucemia.

Bonifazi a mai dezvăluit că întregul staff al spitalului în care Mihajlovic se trata din 2019 îl îndrăgea pe sârb, mărturisind că acesta se lupta din răsputeri pentru a nu-și abandona familia.

„Pentru mine a fost un pacient perfect, cu o personalitate grozavă. Se confrunta cu o boală foarte gravă, una dintre cele mai agresive pe care le-am văzut vreodată. Mesajul pe care ni l-a transmis tuturor este curajul de a merge mai departe. Curajul de a nu te teme să înfrunți ceva ce nu știi, să știi să te încredințezi, să lupți fără să te temi de durere. A suferit mult, dar a făcut-o cu mare demnitate. Și am prins curaj împreună, ne-am dat-o unul altuia.

Reclamă

Pentru a trăi s-ar fi confruntat cu orice durere, orice suferință. Nu voia să-și părăsească familia, pe care o iubea mai presus de orice. Fotbalul era lumea lui, desigur, dar familia era oxigenul.

Pentru mine astăzi nu a murit doar un pacient, a murit un prieten. Întotdeauna spun că cea mai gravă boală este cea cu care te confrunți singur. Boala lui era gravă, rezistentă la toate terapiile, dar avea în jurul lui oameni și nu era niciodată singur. În spital a fost plăcut de toată lumea, nu există o persoană, de la medici la asistente medicale, la personal auxiliar…Toți îl iubeau foarte mult”, a declarat medicul lui Sinisa Mihajlovic, citat de corrieredellosport.it.

Bogdan Lobonţ, devastat de vestea morţii lui Sinisa Mihajlovic

Bogdan Lobonţ a declarat că este devastat de vestea morţii lui Sinisa Mihajlovic. Fostul mare jucător şi antrenor din Serie A a încetat din viaţă la vârsta de 53 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Lobonţ şi-a găsit cu greu cuvintele după ce a aflat de tragedia care a lovit fotbalul mondial. Fostul portar care a jucat în Italia, la Fiorentina şi Roma, a crezut până în ultimul moment că Mihajlovic va învinge boala.

“E tragic, dramatic. Când am citit știrea, nu mi-a venit să cred. Aveam speranțe că depășește momentul, la un moment dat părea că va reuși, dar iată că s-a întâmplat. Era văzut bine, luptător, corect. E dificil să-mi găsesc cuvintele acum.

E un moment trist. Un jucător emblematic, un moment trist. Era un exemplu pentru toată lumea, oamenii au avut o părere foarte bună despre el“, a declarat Bogdan Lobonţ la prosport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și