Închide meniul

„E tragic, dramatic!”. Bogdan Lobonţ, devastat de vestea morţii lui Sinisa Mihajlovic: „Nu mi-a venit să cred”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2022, 8:36

Reclamă
„E tragic, dramatic!. Bogdan Lobonţ, devastat de vestea morţii lui Sinisa Mihajlovic: „Nu mi-a venit să cred

Bogdan Lobonţ, devastat de vestea morţii lui Sinisa Mihajlovic: "Nu mi-a venit să cred"

Bogdan Lobonţ, reacţie copleşitoare după dispariţia lui Sinisa Mihajlovic / Colaj Profimediaimages

Bogdan Lobonţ a declarat că este devastat de vestea morţii lui Sinisa Mihajlovic. Fostul mare jucător şi antrenor din Serie A a încetat din viaţă la vârsta de 53 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lobonţ şi-a găsit cu greu cuvintele după ce a aflat de tragedia care a lovit fotbalul mondial. Fostul portar care a jucat în Italia, la Fiorentina şi Roma, a crezut până în ultimul moment că Mihajlovic va învinge boala.

Bogdan Lobonţ este devastat de vestea morţii lui Sinisa Mihajlovic

E tragic, dramatic. Când am citit știrea, nu mi-a venit să cred. Aveam speranțe că depășește momentul, la un moment dat părea că va reuși, dar iată că s-a întâmplat. Era văzut bine, luptător, corect. E dificil să-mi găsesc cuvintele acum.

E un moment trist. Un jucător emblematic, un moment trist. Era un exemplu pentru toată lumea, oamenii au avut o părere foarte bună despre el„, a declarat Bogdan Lobonţ la prosport.ro.

Sinisa Mihajlovic a fost diagnosticat cu leucemie în 2019. Acesta reuşise să învingă cumplita boală. Din păcate, anul acesta i-a recidivat, fapt care i-a fost fatal.

Reclamă

Familia legendei lui Lazio a emis un comunicat oficial, prin care anunţă faptul că fostul mare fotbalist a decedat.

Soţia lui, Arianna, împreună cu cei cinci copii ai familiei, Virginia, Viktorija, Miroslav, Dusan şi Nikolas, anunţă îndureraţi moartea soţului, tatălui şi fratelui exemplar, Sinisa Mihajlovic.

Un om unic, profesionist, extrordinar, care ajuta pe toată lumea şi era bun cu toţi. A luptat curajos cu oribila boală. Mulţumim doctorilor şi asistenţilor care l-au îngrijit în ultimii ani. Sinisa va rămâne mereu cu noi. Trăiesc cu toată dragostea pe crae ne-a acordat-o”, se arată în comunicatul emis de familia lui Sinisa Mihajlovic, conform Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine a fost Sinisa Mihajlovic

Sinisa Mihajlovic a antrenat ultima dată la Bologna, în Serie A. Sârbul a părăsit banca tehnică a echipei la începutul sezonului, după două sezoane şi jumătate în care a pregătit formaţia de pe Renato Dall’Ara.

De-a lungul carierei de fotbalist, Sinisa Mihajlovic a cucerit Liga Campionilor în 1991, alături de Steaua Roşie Belgrab. Ulterior, acesta s-a transferat în Serie A, unde a petrecut două sezoane la AS Roma, ulterior fiind transferat de Sampdoria unde a evoluat timp de 4 sezoane.

Cel mai mult a îmbrăcat tricoul lui Lazio, timp de 6 sezoane. În acest timp, Mihajlovic a cucerit şapte trofee, dintre care un titlu în Serie A.

Pe final de carieră, sârbul a evoluat două sezoane pentru Inter, echipă de la care s-a şi retras. În tricoul nerrazurilor, Mihajlovic a cucerit de asemenea, un titlu în Serie A.

Cornel Dinu, „dărâmat” de moartea lui Sinisa Mihajlovic

Cornel Dinu a vorbit despre dispariția fostului mare jucător și antrenor sârb, Sinisa Mihajlovic. A avut un discurs emoţionant despre cel pe care îl cunoştea personal.

A murit Sinisa… E nedreptatea vieții. Un om atât de puternic și de asemenea valoare să fie răpus de o astfel de boală. Îl cunoșteam personal, e dintr-o zonă foarte legată de România, care seamănă mult cu Banatul. Aveam mulți prieteni comuni în Serbia.

Cât a jucat in Italia a fost un fenomen. Maniera în care evolua și în care executa loviturile libere i-a adus pe medici până acolo încât să măsoare musculatura piciorului stâng a lui, care era mult mai dezvoltată ca la orice alt jucător din lume.

Reclamă

Este doar o speranță de moment, o păcaleală, ceea ce oamenii numesc viață. Un om atât de puternic a pierit din cauza acestei probleme care e veche de când e lumea și pe care omenirea nu are parcă niciodată interesul să o rezolve, cancerul.

El a suferit, a urmat un tratament. La Firenze, unde am avut și eu niște cunoștințe care au trecut pe acolo, există un laborator care arată de parcă ești la Nasa. La fel mai este unul la iesirea din Bologna. A fost o perioadă acolo sub tratament. Moartea e necruțătoare, răpește un om de excepție în ceea ce înseamnă fotbalul mondial. Spre deosebire de Messi, Mbappe și Ronaldo care marchează de regula din apropierea careului, el înscria în special de la distanțe de peste 30 de metri.

Ce a pățit arată din nou cât de slabi suntem în fața vieții și cât de mult ne interesează să protejăm vietatea numită om”, a declarat Cornel Dinu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 0-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și