Închide meniul

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că pleacă de la Al Nassr! Postarea a devenit imediat virală

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 9:27

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că pleacă de la Al Nassr! Postarea a devenit imediat virală

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că pleacă de la Al Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Al Nassr / Profimediaimages

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că pleacă de la Al Nassr dă de înțeles că starul lusitan se simte excelent la clubul saudit. Atacantul de 38 de ani a postat o fotografie pe conturile oficiale, iar imaginea, alături de mesajul care o însoțește, au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme, au apărut zvonuri conform cărora Cristiano Ronaldo ar vrea să plece de la Al Nassr, la finalul sezonului.

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că pleacă de la Al Nassr

Cristiano Ronaldo a ales să pună stop speculațiilor privind viitorul său. Starul portughez a postat o fotografie de la antrenamentele lui Al Nassr, pe conturile oficiale de socializare.

Starul lusitan a notat și un mesaj special la postarea sa: „Ana Aalamy”. Acesta este sloganul celor de la Al Nassr, care înseamnă „club internațional”.

Reclamă

Mesajul lui Cristiano Ronaldo a venit la doar câteva zile după ce starul lusitan s-a fotografiat de la piscină, purtând o șapcă cu emblema celor de la Al Nassr.

Postările lui Cristiano Ronaldo au devenit imediat virale. Aproape 5 milioane de oameni au apreciat ultima fotografie, într-o singură zi.

Cristiano Ronaldo s-ar fi decis să plece de la Al-Nassr! Cu ce forţă din Europa vrea să semneze

Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Al-Nassr. Portughezul s-a săturat de fotbalul arab şi îşi doreşte revenirea în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo vrea să se întoarcă la Real Madrid, scrie elnacional.cat. Mutarea ar fi însă destul de greu de făcut. Ronaldo a ajuns la 38 de ani şi e greu de crezut că mai prezintă interes pentru clubul madrilen.

Cristiano Ronaldo are un salariu de lux la Al-Nassr. Starul portughez încasează 200 de milioane de euro pe an şi are un contract valabil până la 30 iunie 2025.

În ciuda salariului uriaş, Ronaldo nu e însă fericit în Arabia Saudită şi vrea să se întoarcă în Europa.

În ultima vreme, Cristiano Ronaldo a fost implicat în mai multe scandaluri. Unul dintre acestea a fost declanşat după ce Cristiano Ronaldo a făcut un gest obscen.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv din lume

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv din lume. Superstarul portughez a încasat o sumă uriașă în 2023 și este lider detașast în acest clasament al celor mai bine plătiți sportivi.

Lionel Messi și Kylian Mbappe completează podiumul, însă diferența până la atacantul lui Al Nassr este una considerabilă.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume, după ce transferul său la clubul saudit Al-Nassr aproape că i-a dublat salariul anual. Doi jucători de la Paris Saint-Germain, Lionel Messi şi Kylian Mbappé, completează top trei, potrivit Forbes.

Reclamă

Ronaldo, care s-a alăturat clubului de fotbal saudit până în 2025, după ce a plecat anul trecut de la Manchester United, a câştigat 136 de milioane de dolari (123 de milioane de euro), Forbes estimând salariul său anual ca jucător la 75 de milioane de dolari (68 de milioane de euro).

Lionel Messi este următorul pe listă după ce a câştigat 130 de milioane de dolari (122 de milioane de euro), în timp ce colegul său de echipă şi căpitanul Franţei, Mbappé, cel mai tânăr de pe listă, la 24 de ani, a câştigat 120 de milioane de dolari (109 milioane de euro), ocupând locul al treilea.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și