Închide meniul

Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Al-Nassr! Cu ce forţă din Europa vrea să semneze

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 12:13

Reclamă
Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Al-Nassr! Cu ce forţă din Europa vrea să semneze

Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, după ce a marcat un gol pentru Al-Nassr / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Al-Nassr. Portughezul s-a săturat de fotbalul arab şi îşi doreşte revenirea în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo vrea să se întoarcă la Real Madrid, scrie elnacional.cat. Mutarea ar fi însă destul de greu de făcut. Ronaldo a ajuns la 38 de ani şi e greu de crezut că mai prezintă interes pentru clubul madrilen.

Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Al-Nassr!

Cristiano Ronaldo are un salariu de lux la Al-Nassr.

Starul portughez încasează 200 de milioane de euro pe an şi are un contract valabil până la 30 iunie 2025.

În ciuda salariului uriaş, Ronaldo nu e însă fericit în Arabia Saudită şi vrea să se întoarcă în Europa.

Reclamă

În ultima vreme, Cristiano Ronaldo a fost implicat în mai multe scandaluri. Unul dintre acestea a fost declanşat după ce Cristiano Ronaldo a făcut un gest obscen.

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului Al Nassr – Al Raed. Antrenorul român s-a declarat mândru de faptul că starul lusitan i-a oferit tricoul său, după terminarea duelului din prima ligă din Arabia Saudită. Cu toate acestea, „Şumi” susţine că nu i-a cerut el tricoul lui CR7, ci gestul a venit din partea atacantului de 37 de ani.

Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho.

Reclamă 4 / 0/3

Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel. La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului.

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Al Nassr – Al Raed 4-0. Cristiano Ronaldo a înscris împotriva lui Marius Șumudică

Al Nassr – Al Raed 4-0. Cristiano Ronaldo a înscris împotriva lui Marius Șumudică! Românul s-a dus la superstarul portughez la pauza meciului și au schimbat mai multe vorbe.

Pentru Al Raed au fost titulari și Silviu Lung Jr, cel care a luat primul gol al meciului chiar de la Cristiano Ronaldo, și Alexandru Mitriță.

Al Nassr a învins-o pe Al Raed fără probleme, scor 4-0. Echipa lui Marius Șumudică nu a avut prea multe șanse împotriva lui Cristiano Ronaldo. Chiar superstarul portughez a deschis scorul în minutul 4. Abdulrahman Ghareeb, Mohammed Maran și Abdulmajeed Al Sulaiheem au majorat diferența, iar Al Raed nu a avut nicio şansă să spere la vreun punct.

Grație acestei victorii, Al Nassr rămâne în lupta la titlu, adunând 56 de puncte după 25 de etape. Lider este Al-Ittihad, cu 59 de puncte după 24 de etape. De cealaltă parte, Al Raed se află pe locul 11, cu 26 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și