Închide meniul

Mesajul transmis de Alexandru Maxim, după ce a debutat la Beșiktaș! Ce notă a primit românul după primele sale minute la noua echipă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 11:47

Mesajul transmis de Alexandru Maxim, după ce a debutat la Beșiktaș! Ce notă a primit românul după primele sale minute la noua echipă

Alexandru Maxim a postat un mesaj, după ce a debutat la Beșiktaș

Alexandru Maxim, în timpul primului meci la Beșiktaș/ Twitter Alexandru Maxim

  • Mesajul postat de Alexandru Maxim, după ce a debutat la Beșiktaș
  • Nota primită de internaționalul român

Mesajul transmis de Alexandru Maxim, după ce a debutat la Beșiktaș s-a aflat. Internaționalul român s-a arătat bucuros după ce a bifat primele minute la noua sa echipă, în partida câștigată de trupa din Istanbul cu scorul de 2-1, cu Ankarugucu, în campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim a prins un transfer de vis, în această iarnă. Internaționalul român a semnat cu Beșiktaș până la finalul sezonului, cu opțiune de transfer definitiv, după ce echipa la care a început sezonul, Gaziantep, s-a retras din campionat din cauza cutremurelor care au devastat țara.

Mesajul transmis de Alexandru Maxim, după ce a debutat la Beșiktaș

La scurt timp după încheierea partidei Beșiktaș – Ankaragucu, Alexandru Maxim a postat o fotografie pe rețelele sociale, în care este înfățișat în tricoul celor de la Beșiktaș. Totodată, internaționalul român a postat și un mesaj, prin care se arată mulțumit de primele sale minute bifate la noua echipă, una de tradiție din fotbalul turc.

Reclamă

Se simte bine (n.r. debutul). Atmosfera a fost uimitoare”, se arată în mesajul postat de Alexandru Maxim, pe contul oficial de Twitter.

Alexandru Maxim a început ca rezervă meciul cu Ankaragucu, însă tehnicianul lui Beșiktaș, Șenol Guneș, l-a trimis în luptă pe final de joc, mai exact în minutul 84.

Reclamă

Pentru cele aproximativ 15 minute bifate în tricoul lui Beșiktaț, internaționalul român a primit nota 6,7, din partea celor de la sofascore.ro. Maxim a fost cel mai bine notat, dintre jucătorii care au intrat pe parcurs la trupa lui Șenol Guneș, în victoria la limită cu Ankaragucu.

Alexandru Maxim a debutat la Beşiktaş! Ce a declarat Şenol Guneş

Alexandru Maxim a prins primele sale minute în tricoul lui Beşiktaş. În partida din etapa a 24-a din Superliga Turciei, internaţionalul român a intrat în minutul 84, în confruntarea cu Ankaragucu. Mijlocaşul l-a înlocuit pe Redmond, şi în total a bifat 14 minute pentru noua sa formaţie.

Imediat după meci, Şenol Guneş a oferit primele declaraţii, şi a vorbit şi despre Alexandru Maxim. Tehnicianul lui Beşiktaş a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, despre care susţine că este un jucător care va contribui în cadrul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Meciul s-a dus într-un punct în care mijlocaşii jucau foarte bine, şi au oprit adversarul. Când am vrut să ţin mai mult de minge, l-am introdus pe Maxim în meci, după minutul 80. Este un jucător care munceşte mult atunci când suntem în atac. Este un jucător bun, de calitate. Cred că va contribui mult”, a declarat Şenol Guneş, despre Alexandru Maxim, conform sabah.com.tr.

Beşiktaş a câştigat duelul cu Ankaragucu, cu scorul de 2-1, graţie golurilor marcate de Ucan şi Aboubakar, în minutele 40, respectiv 55. Trupa lui Alexandru Maxim ocupă locul trei în campionatul Turciei, fiind la 14 puncte distanţă de primul loc, ocupat de rivala de la Fenerbahce.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui cu Gaziantep
Fotbal • 4 mart., 22:27
Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui cu Gaziantep: „Sunt probleme în vestiar”
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”