Închide meniul

Messi, aproape de plecarea de la Barcelona! Juan Laporta, presat de timp. Greşeala care îi poate costa scump pe catalani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 9:30

Messi, aproape de plecarea de la Barcelona! Juan Laporta, presat de timp. Greşeala care îi poate costa scump pe catalani

Abaca Press / Acer via Hepta

Leo Messi

Messi, aproape de plecarea de la Barcelona. Chiar dacă „telenovela” transferului său părea că s-a încheiat, presa din Spania face un anunţ de ultimă oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, aproape de plecarea de la Barcelona

Juan Laporta, preşedintele grupării de pe Camp Nou, a anunţat în nenumărate rânduri că Leo Messi va rămâne la Barcelona. Totuşi, până acum, acesta nu a făcut nimic concret în acest sens. Marca scrie că au fost doar discuţii despre prelungirea contractului, însă căpitanul catalanilor nu a primit, de fapt, nicio ofertă oficială pe care să o analizeze.

Astfel, Barcelona este presată de timp. Mai sunt doar 20 de zile până când superstarul argentinian va rămâne liber de contract şi poate semna cu orice club îşi doreşte. PSG şi Manchester City sunt doar două dintre echipele uriaşe ale Europei la care poate ajunge.

Lionel Messi
profimediaimages

Tatăl lui Messi dezvăluia, în urmă cu o lună, că starul argentinian este dispus să renunțe cel mult la jumătate din bani. Mundo Deportivo a scos la iveală că argentinianul câștiga până la 138 de milioane de euro pe sezon. Actualul contract al lui Messi expiră pe 30 iunie.

Citește și:

Juan Laporta, anunţ despre negocierile cu Lionel Messi: „Propunerea este în limita posibilităţilor Barcelonei”

Laporta a dezvăluit că încă nu a ajuns la un acord cu căpitanul Barcelonei şi a subliniat că nu îi va mai putea oferi lui Messi contractul gigantic pe care îl avea până acum.

Reclamă

„Negocierile pentru noul contract al lui Messi merg bine, dar nu au fost încă finalizate. Trebuie să continuăm să lucrăm cu toţii. Vom face o propunere care să fie în limita posibilităților clubului. Relația între noi este bună și avem sentimentul că pregătim tot ceea ce este necesar pentru ca Leo să continue”, a transmis Laporta, potrivit Mundo Deportivo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și