Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în Liga Campionilor Asiei! Şi-a ieşit din minţi şi a început să strige la arbitru

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 21:25

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în Liga Campionilor Asiei! Şi-a ieşit din minţi şi a început să strige la arbitru

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în meciul din Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a făcut un scandal monstru în timpul meciului lui Al Nassr, din Liga Campionilor Asiei! Starul lusitan şi-a ieşit din minţi şi a început să strige la arbitru, după ce a primit cartonaş galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr luptă pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Returul optimilor cu Al Feiha se vede live, în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în meciul din Liga Campionilor Asiei

În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo l-a călcat pe gleznă pe Al Khalaf şi a văzut imediat cartonaşul galben. Starul lusitan a fost nemulţumit de decizia centralului şi a început să gesticuleze nervos.

Şi antrenorul lui Al Nassr, Luis Castro, şi-a ieşit din minţi după ce Cristiano Ronaldo a primit cartonaş galben. Tehnicianul lusitan a început să se certe cu arbitrul, motiv pentru care şi el a fost avertizat de acesta.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu s-a liniştit prea uşor. Starul lusitan a început să strige la arbitru, în momentul în care acesta aştepta ca jucătorul faultat de CR7 să revină în joc.

În drumul spre vestiare, la pauză, Cristiano Ronaldo a fost surprins de camere strigând şi înjurând către arbitru: „Trezeşte-te! Trezeşte-te!”.

Reclamă 4 / 0/3

Al Nassr este favorită să se califice în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Formaţia lui Cristiano Ronaldo a câştigat partida tur cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de CR7. În retur, la pauză, scorul era de 1-0, după ce Otavio a punctat în minutul 17.

Imediat după pauză, Cristiano Ronaldo a reuşit să marcheze, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY! Portughezul a înscris cu un lob superb, în minutul 81. Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost în AntenaPLAY.

Ronaldo a făcut un un-doi cu un coechipier, a fost găsit într-o poziţie foarte bună şi a finalizat în stil de mare campion. Portughezul a fost la primul gol şi la primul meci oficial din 2024, neevoluând până acum din pricina unei accidentări.

Anterior golului marcat în minutul 81, Cristiano Ronaldo a ratat două ocazii mari. Mai întâi, în prelungirile primei reprize, Ronaldo nu a reuşit să înscrie din interiorul careului.

Ronaldo a trimis în portarul Stojkovic, după ce a primit o centrare de pe partea stângă.

Ulterior, în minutul 64, Ronaldo a ratat o altă ocazie mare. Portughezul nu a putut marca din câţiva metri cu o lovitură de cap.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și