Închide meniul
Foto

„Mi-a spus că vrea să mă omoare!” Dezvăluiri cutremurătoare făcute de arbitrul bătut şi călcat în picioare în Turcia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 13:49

Reclamă
„Mi-a spus că vrea să mă omoare!” Dezvăluiri cutremurătoare făcute de arbitrul bătut şi călcat în picioare în Turcia

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de arbitrul bătut şi călcat în picioare în Turcia

Profimedia

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de arbitrul bătut şi călcat în picioare în Turcia. Halil Umut Meler a lansat acuzaţii grave la adresa başkanului de la Ankaragucu, Faruk Koca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o primă reacţie după ce a fost bătut şi călcat în picioare la meciul Ankaragucu – Rizespor 1-1, arbitrul numărul 1 al Turciei a făcut dezvăluiri halucinante. L-a acuzat că başkanul de la Ankaragucu că l-a ameninţat cu moartea.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de arbitrul bătut şi călcat în picioare în Turcia

Faruk Koca m-a lovit cu pumnul în ochiul stâng și am căzut. Când timp eram la pământ, toată lumea m-a lovit de mai multe ori în față și în alte părți ale corpului.

Faruk Koca mi-a spus în fața celorlalți arbitri ‘Te omor’. Mi-a spus că vrea să mă omoare.

Voi depune plângere pe numele lui Faruk Koca și împotriva celorlalți care m-au lovit. Nu vreau să fac niciun compromis. Atât am de spus„, a spus Halil Umut Meler conform footmercato.net.

Reclamă

O reacţie categorică cu privire la acest incindet şocant a avut-o şi preşedintele FIFA, Giani Infantino.

„Nu există absolut niciun loc pentru violenţă în fotbal, pe teren sau în afara lui. Evenimentele care au urmat meciului din Süper Lig din Turcia dintre MKE Ankaragücü şi Caykur Rizespor sunt total inacceptabile şi nu-şi au locul în sportul nostru sau în societate. Fără arbitri, nu există fotbal. Arbitrii, jucătorii, fanii şi staful trebuie să fie în siguranţă pentru a se bucura de joc şi fac apel la autorităţile competente să se asigure că acest lucru este respectat cu stricteţe la toate nivelurile”, a spus Giani Infantino.

Başkanul lui Ankaragucu, care l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitru, a fost arestat

Au fost scene halucinante la meciul Ankaragucu – Rizerspor, scor 1-1, în care Moruţan reuşise să înscrie un gol superb. Faruk Koca a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Halil Umut Meler. I-a umflat ochiul! Arbitrul numărul 1 al Turciei a fost lovit brutal şi de mai mulţi suporteri, care au reuşit să pătrundă pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost iniţiată ancheta judiciară împotriva celor responsabili de atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler, la finalul meciului Ankaragucu – Caykur Rizespor”, anunţase Ministrul Justiţiei, Yilmaz Tunc.

Faruk Koca şi alţi cinci atacatori ai arbitrului au fost duşi imediat după meci la audieri. Trei dintre aceştia, inclusiv başkanul clubului, au primit mandat de arestare şi au ajuns la închisoare.

Suspecţii F. K., Ş. Y.S. şi K. C. au fost arestaţi pentru lovire. S-a solicitat control judiciar, în conformitate cu articolul 6222 SY pentru suspecţii R. K., O. O.U, V. D, care au intrat pe teren la finalul meciului„, a precizat Yilmaz Tunc, potrivit fanatik.tr.com.

În afara răspunderii penale, Faruk Koka riscă şi sancţiuni sportive. Sursa citată anteror anunţă că başkanul lui Ankaragucu nu va mai fi vreodată la conducerea clubului. Suspendarea prevăzută în regulamentele din campionatul Turciei, pentru un astfel de incident, este cuprinsă între 2 ani şi „pe viaţă”.

Faruk Koka a avut o primă reacţie după incidentul incredibil în urma căruia arbitrul a ajuns în spital. A avut o declaraţie incredibilă.

Scopul meu a fost să reacţionez verbal, l-am pălmuit. Palma pe care i-am dat-o nu provoacă o fractură. Acest incident a fost cauzat de deciziile greşite ale arbitrului”, a declarat Koka.

Arbitrul în vârstă de 37 de ani a suferit o fractură de pomete. Informaţia a fost confirmată de spitalul unde a fost internat.

Reclamă

Pacientul nostru a fost internat în secţia de urgenţă. Au fost făcute mai multe tomografii şi examinări la cap şi în zona stomacului. Există o sângerare în jurului ochiului stâng şi o mică crăpătură acolo. Nu pare să existe vreun pericol care să îi pună viaţa în pericol.

Îl vom ţine sub supraveghere pentru că este vorba de o lovitură la cap. Dimineaţa va mai face noi controale. Nu putem să vă spunem ce am discutat cu Halil Umut pentru că asta ar încălca confidenţialitatea pacientului„, a declarat un medic.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și