Închide meniul

„Mi-aș da și viața pentru el!” Lionel Messi, idol pentru fotbalistul despre care a spus că este o „bestie”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2021, 18:44

„Mi-aș da și viața pentru el! Lionel Messi, idol pentru fotbalistul despre care a spus că este o „bestie

Emiliano Martinez radiază de fericire pentru Lionel Messi

Profimedia

Emiliano Martinez radiază de fericire pentru Lionel Messi. Starul Barcelonei l-a numit „bestie” și „fenomen” naționalei Argentinei, care acum promite să ridice trofeul pentru Messi și la Mondialul din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emiliano Martinez radiază de fericire pentru Lionel Messi

„N-am mai avut cuvinte când am văzut ce a scris despre mine pe Instagram. Sunt cuvinte sau fotografii pe care le voi păstra toată viața. La fel a fost și în semifinală, când a venit să mă îmbrățișeze, sau la interviu. Ce a postat pe Instagram mi-a dat forță pentru a fi și mai bun în finală.

Dacă la descrierea pozei a spus că sunt un fenomen, cum să nu dau totul în finală? Mi-aș da și viața pentru el. Am zis de acum 4-5 luni că aș prefera ca el să câștige Copa America înaintea mea. Și ăsta e adevărul.

Cred că și brazilienii și-au dorit ca Argentina să câștige Copa America pentru Messi. Și ce argentinian nu și-ar dori ca Messi să câștige? Sperăm să-i putem aduce și Cupa Mondială”, a declarat Emiliano Martinez, pentru Ole.

Emiliano Martinez a fost eroul Argentinei în semifinala cu Columbia, decisă la loviturile de departajare.

Reclamă

Martinez, a reușit trei parade, la șuturile lui Davinson Sanchez, Yerry Mina și Edwin Cardona.

Lionel Messi, cuvinte uriașe pentru Emiliano Martinez

În semifinale, Emiliano Martinez a făcut un gest care a stârnit amuzamentul fanilor, imediat după ce a apărat penalty-urile columbienilor.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost greu, dar am meritat. Unele momente au fost complicate pentru că ei au venit peste noi, dar l-am avut pe Emiliano în poartă, este un fenomen. Sunt foarte fericit pentru el, merită tot succesul pe care îl are.

Suntem în finală. Meciul cu Brazilia va fi foarte disputat, foarte complicat. Ne-am îndeplinit primul obiectiv, acela de a juca toate meciurile. Acum vrem să câștigăm finala”, a declarat Lionel Messi pentru TyC Sports, citat de Sport.es.

Martinez a părăsit Argentina la numai 17 ani, când s-a alăturat academiei lui Arsenal. A așteptat doi ani ca să-și facă debutul în tricoul „Tunarilor”, într-un meci de Cupa Ligii Angliei, în 2012.

Vara trecută, Martinez s-a transferat la Aston Villa, echipă pentru care a bifat toate minunte în stagiunea precedentă de Premier League.

Recomandări
  • Argentina a câștigat finala cu Brazilia, scor 1-0
  • Messi a fost declarat cel mai bun jucător al turneului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:30 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-1! Darius Olaru, deschidere rapidă de scor. Krasniqi a restabilit imediat egalitatea! 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei Vezi toate știrile
Citește și