Închide meniul

Michael Ballack nu ţine cont de nimic când vine vorba de Chelsea! Ce a putut face în timp ce nişte modele încingeau atmosfera

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 9:44

Michael Ballack nu ţine cont de nimic când vine vorba de Chelsea! Ce a putut face în timp ce nişte modele încingeau atmosfera

Captură Youtube

Michael Ballack nu ţine cont de nimic când vine vorba de Chelsea!

Chiar dacă frumoasele femei dansau spectaculos pe scena aflată la câţiva metri de el, neamţul urmărea fără regret, pe telefonul mobil, finala Champions League dintre Manchester City şi Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Ballack nu ţine cont de nimic când vine vorba de Chelsea!

Spre fericirea lui Ballack, „sacrificiul” lui nu a fost în zadar. Chelsea s-a impus cu 1-0, după golul lui Haverts şi a câştigat al doilea trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului.

Michael Ballack a fost jucătorul lui Chelsea în perioada 2006-2010 şi a câştigat alături de londonezi titlul în Premier League, trei Cupe ale Angliei, o Cupă a Ligii şi o Supercupă. De asemenea, el a pierdut o finala de Champions League, la Moscova, în 2008, la penalty-uri, împotriva lui Manchester United.

Tuchel, după finala Champions League: Sunt mândru de jucătorii mei

După momentul oferit de Jorginho, Thomas Tuchel a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că este foarte mândru de acest succes. “Este cel mai important meci din Europa şi l-am câştigat. Este incredibil. Sunt foarte mândru. Aveam încredere în acest grup, nu eram favoriţi, dar împreună orice este posibil”, a spus Tuchel.

Reclamă

Kai Havertz, care a înscris golul victoriei în finala Ligii Campionilor, cu Manchester City, s-a declarat încântat de trofeul obţinut după o aşteptare de 15 ani. “Nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte. Am aşteptat mult. Acum vreau să le mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, bunicii mele şi iubitei mele. Nu ştiu ce să spun. Am aşteptat 15 ani acest momment şi iată că a venit”, a spus Havertz la BT Sport, potrivit bbc.com.

Chelsea a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Meciul a fost programat iniţial la Istanbul, dar a fost mutat din cauza restricţiilor legate de pandemie. Partida s-a disputat cu public.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Michael Ballack a jucat la Chelsea în perioada 2006-2010
  • În 2008, a pierdut finala Champions League, împotriva lui Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și