Închide meniul

Mihai Stoichiță a sărit în apărarea lui Radu Drăgușin, care a fost implicat în scandalul pariurilor: „Mi se pare stupid”

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 15:33

Reclamă
Mihai Stoichiță a sărit în apărarea lui Radu Drăgușin, care a fost implicat în scandalul pariurilor: Mi se pare stupid”

Mihai Stoichiță a sărit în apărarea lui Radu Drăgușin, care a fost implicat în scandalul pariurilor

Mihai Stoichiță, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mihai Stoichiță a sărit în apărarea lui Radu Drăgușin, care a fost implicat în scandalul pariurilor. Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația din fotbalul italian, în care a fost menționat și numele fundașului echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, numele lui Radu Drăgușin a apărut în contextul în care Nicolo Fagioli a recunoscut că a cerut bani cu împrumut de la fundașul român. Italianul va primi o suspendare de 7 luni pentru că a pariat ilegal pe meciuri de fotbal.

Mihai Stoichiță a sărit în apărarea lui Radu Drăgușin, care a fost implicat în scandalul pariurilor. Ce a transmis oficialul FRF

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal este de părere că fundașul echipei naționale nu are absolut nicio vină în scandalul apărut în fotbalul italian. Mihai Stoichiță a declarat faptul că Radu Drăgușin nu avea de unde să știe ce urma să facă Fagioli cu suma de bani împrumutată.

„Nu înţeleg care e vina lui. De unde să ştie Radu ce a făcut Fagioli cu banii? Când ceri nişte bani împrumut unui prieten trebuie să spui şi pentru ce ai nevoie? Facem un subiect din ceva ce nu există momentan.

Nu am vorbit cu el şi mi se pare chiar stupid ce se întâmplă. Îi dai bani unui să îl ajuţi şi apoi e treaba lui ce face cu ei. Nu e vina lui Drăguşin. Asta e culmea. Probabil o să discut cu el.

Reclamă

Ce să îl încurajez? Pentru ce? Omul e nevinovat. Nu cred că are nevoie Radu de ajutor. Nu este în culpă. Cum să fie anchetat? Pe noi ne anchetează cineva când ajutăm cu bani un om?”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, oficialul Federației Române de Fotbal exclude orice variantă care l-ar putea incrimina pe jucătorul echipei naționale, legitimat în prezent în Serie A, la Genoa:

„Crezi că ăla s-a dus la el să îi spună dă-mi bani pentru pariuri? Exclus, în niciun caz. El a fost de bună-credinţă şi i-a dat bani.

Reclamă 4 / 0/3

E problema lui cum i-a folosit. E interzis să împrumuţi bani? Nu are nicio legătură Radu cu pariurile lui Fagioli”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia

„Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret.

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă.

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional. Repet, sunt extrem de revoltată.

E un copil care a învățat, care a muncit, care n-a făcut nimic rău în viața lui. Doar a jucat fotbal și asta iubește. Să spui că e implicat în pariuri doar pentru că a împrumutat niște bani?!”, a spus Svetlana Drăgușin, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și