Închide meniul

Mihai Stoichiță, reacție șocanță despre scandalul provocat de Devis Mangia: „La alții sunt lucruri normale!”

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2022, 18:50

Mihai Stoichiță, reacție șocanță despre scandalul provocat de Devis Mangia: „La alții sunt lucruri normale!

Mihai Stoichiţă a dat asigurări că Ianis Hagi va fi jucător de bază la naţionala României

Mihai Stoichiţă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Mihai Stoichiță, reacție șocanță în scandalul provocat de Devis Mangia

 

Mihai Stoichiță a avut o reacție șocantă despre scandalul din jurul lui Devis Mangia, fostul antrenor al Universității Craiova care a fost acuzat de agresiune sexuală asupra jucătorilor, în România și Malta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La noi în țară sunt devieri, iar la alții sunt lucruri normale, nu mai înțeleg nimic, pentru că ați văzut și dumneavoastră trendul care este în Europa și a lumii civilizate. Este un sector alunecos și nu cred că are sens să intrăm noi în lumea asta.

Mihai Stoichiță, reacție șocanță despre scandalul provocat de Devis Mangia

Cred că Federația Română de Fotbal abia acum a fost anunțată despre cazul Mangia, am citit și eu prin ziare. Nici nu am știut despre acest lucru și nici Federația nu a discutat despre acest caz. Este o latură care mie nu-mi aparține, pentru că acest lucru vine la comisiile acestea de specialitate.

Reclamă

Nu înțeleg care este subiectul până la urmă, este o agresiune sexuală din partea lui (n.r. – a lui Mangia) asupra unui jucător de la Craiova, așa am înțeles eu din ce am citit. Dacă este agresiune, este grav, dar este problema lui personală, nu este problema Federației că el are sau nu are anumite apucături.

Vă dați seama că nu este responsabilitatea Federației ce face el în timpul liber, ar fi culmea acum ca noi să avem apucături de filaj să vedem ce face un antrenor în timpul liber. Este o situație foarte complicată. Dar absurdul este că nu ai cum să ceri la FRF detalii despre viața privată a unui antrenor care nu activează în cadrul FRF, ci activează în cadrul unui club de fotbal privat. Eu nu înțeleg și îmi sfidează logica discuția asta”, a spus Mihai Stoichiță, conform sptfm.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru, noi detalii despre scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia

Mihai Rotaru a declarat că în cadrul clubului a avut loc o anchetă, înainte ca Devis Mangia să fie demis. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că, iniţial jucătorul care i-a adus acuzaţii antrenorului a dorit să rămână în anonimat.

Ulterior, Rotaru a purtat discuţii cu Răzvan Popa, cât şi cu familia sa, care a avut ca cerinţă demiterea antrenorului italian.

„Clubul nu a avut nimic de ascuns. Jucătorul și-a dorit să rămână în anonimat. Noi am făcut o investigație care a constat în discuții cu jucătorii. Nu am avut elemente în plus care să ne ducă spre ideea că s-a întâmplat ceva. Antrenorul a negat această acuzație și am ajuns de comun acord să ne despărțim amiabil, pentru a nu leza imaginea sa și imaginea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am avut elemente să suspectăm ceva. Răzvan Popa a plecat de la echipă. A reușit managerul să vorbească cu el, a fost de acord să se vadă cu mine. Mi-a zis că nu mai are chef de fotbal, fără să spună ceva de niciun episod. După ce a plecat Mangia, Popa a avut toate șansele, s-a contat pe el, a avut tot sprijinul clubului. A mai jucat încă câteva luni de zile. Familia lui a cerut un singur lucru: să dăm afară antrenorul, dar nu puteam să-l dăm afară fără o anchetă. Clubul a lăsat familia Popa să-și ia decizia, ei trebuie să-și decidă soarta”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Dezvăluiri crutremurătoare ale mamei lui Răzvan Popa

Devis Mangia a fost acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova. Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

„Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva… Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament. Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă… Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. Că nu răspunde de ce ar putea face… Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual. 

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă… Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că Mangia i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte… Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze.

Răzvan a vrut să plece din Craiova. Nu voia să vorbească cu Mangia, doar cu Rotaru. Rotaru nu era atunci în țară. Ne gândeam cu cine mai putem vorbi. Cealaltă persoană era Costeșin (n.r- Ovidiu Costeșin. manager la Universitatea Craiova). L-am căutat prin impresar. A spus că nu știe nimic și că va vorbi cu antrenorul. Ne-a sunat înapoi și ne-a zis că antrenorul nu știa nimic și că niciun jucător nu a spus nimic. 

Faptul că Mangia a minți a fost cireașa de pe tort… Atunci am plecat din Craiova. Îmi puneam speranțe că Rotaru va vorbi cu el. Nu mai voia să se întoarcă la Craiova, voia să se retragă. Atunci s-a încheiat cariera. Au rămas sechele. De atunci, nimic nu am fost la fel. Încercam să-l liniștim, dar era prea radical. 

S-a întors Rotaru și i-a spus să vină la Snagov. Răzvan s-a dus și s-a întors rapid. Am crezut că nici nu s-au întâlnit. I s-a spus că va fi amendat cu 5.000 de euro și va fi trimis la echipa a doua. Rotaru nu l-a întrebat care era varianta lui, ce s-a întâmplat. Nu l-a interesat”, a declarat Alexandra Popa, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași. Mesajul oficialului FRF.
Fotbal intern • 21 mart., 11:57
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași: „Băi, băiete, ai greșit”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid - FCSB 4-0
Liga 1 • 10 mart., 10:59
Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid – FCSB 4-0: „Au cele mai mari şanse!”
Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 7 mart., 23:21
Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Edi Iordănescu! Ce i-a transmis selecţionerul directorului tehnic al FRF