Închide meniul

Milan, Juventus şi Inter au câștigat și continuă lupta la titlu. Real Madrid, şocul zilei în Europa. Derby fără goluri între Arsenal şi Manchester United

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2021, 20:00

Milan, Juventus şi Inter au câștigat și continuă lupta la titlu. Real Madrid, şocul zilei în Europa. Derby fără goluri între Arsenal şi Manchester United

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

AC Milan s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Bologna, iar Juventus a trecut cu 2-0, tot în deplasare, de Samdoria. Inter a reuşit o victoria şi mai clară: 4-0, cu Benevento. Milan a rămas prima în clasamentul din Serie A, cu 46 de puncte. Este urmată de Inter, cu două puncte mai puţin, şi de Juventus, care are de recuperat şapte puncte, dar are un meci mai puţin disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Premier League, Manchester City s-a impus cu 1-0 contra Sheffield United şi a profitat de remiza, 0-0, dintre Arsenal şi Manchester United. Trupa lui Pep Guardiola şi-a mărit avantajul în fruntea clasamentului. Are acum trei puncte în faţa rivalilor din oraş, care au jucat şi un meci mai mult.

În Spania, Real Madrid, învinsă de Levante cu 2-1, a rămas la şapte puncte în urma liderului Atletico Madrid, care are şi două partide în minus.

UPDATE: Inter – Benevento 4-0. Romelu Lukaku a reuşit dubla pentru gazde, în minutele 67 şi 78 şi a stabilit scorul final.

UPDATE: Inter – Benevento 2-0. Lautaro Martinez a mărit avantajul pentru echipa lui Antonio Conte, în minutul 57.

Reclamă

UPDATE: Inter – Benevento 1-0. Gazdele au trecut în avantaj după autogolul lui Improta, din minutul 7!

UPDATE: Sampdoria – Juventus 0-2. Ramsey a stabilit rezultatul final, în minutul 90+1! Bianconerii rămân la 7 puncte în spatele liderului AC Milan. Au totuși și o restanță de disputat.

UPDATE: Fenerbahce – Rizespor 0-1. A fost un meci de coșmar pentru Marius Șumudică. Echipa lui a primit un gol de cascadorii râsului. Românul a și fost eliminat pentru proteste, pentru a 3-a oară în acest sezon!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Sampdoria – Juventus 0-1! Federico Chiesa a înscris, în minutul 20, din pasa lui Morata

UPDATE: Fenerbahce – Rizespor 1-0. Cât ghinion pentru echipa lui Marius Șumudică. Akkan a fost autorul unui autogol în prelungirile primei reprize (45+1)

UPDATE: Final de meci. Real Madrid a fost învinsă de Levante cu 2-1. Jucătorii antrenaţi de Zidane au suferit al treilea eşec în ultimele patru meciuri!

UPDATE: Real Madrid – Levante 1-2. Roger a marcat în minutul 78 şi i-a dus pe oaspeţi aproape de o mare surpriză. 

UPDATE: Real Madrid – Levante 1-1. Oaspeții au profitat de superioritatea numerică. Morales a marcat în minutul 32!

UPDATE: Bologna – AC Milan 1-2. Andrea Poli a trimis imparabil, din apropiere, și gazdele au început din nou să spere în ultimele 9 minute!

UPDATE: Real Madrid – Levante 1-0. Galacticii au rămas în inferioritate în debut. Militao a primit cartonaș roșu în minutul 8. La scurt timp distanță, starurile lui Zidane au izbutit să treacă în avantaj. Asensio a înscris suberb, în minutul 13!

Reclamă

UPDATE: Bologna – AC Milan 0-2. Jucătorii lui Pioli au mai primit un penalty, în minutul 55. Zlatan Ibrahimovic l-a lăsat pe Kessie să execute și să dubleze avantajul liderului din Serie A!

UPDATE: Bologna – AC Milan 0-1. Zlatan Ibrahimovic a ratat un penalty, dar Ante Rebic a fost pe fază și a trimis mingea în poartă în minutul 26!

Milan deschide ziua de Serie A cu deplasarea de terenul Bolognei. Formația lui Stefano Pioli vine după două înfrângeri consecutive, 0-3 cu Atalanta în campionat și 1-2 cu Inter în Cupa Italiei. Rossonerri au doar două puncte peste rivalii de la Inter în fruntea ierarhiei din Serie A.  

Bologna – Milan, rossonerri acceptă doar victoria 

Stefano Pioli nu va putea conta pe serviciile lui Brahim Diaz, Matteo Gabbia și Simon Kjaer. De cealaltă parte, Bologna va fi fără Paolo Farago și Federico Santander. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată chiar în etapa inaugurala a acestui sezon de Serie A, iar Milan s-a impus cu 2-0. 

Sampdoria – Juventus, echipa lui Pirlo ține aproape de rivalele din Milano 

Juventus se  va deplasa pe terenul Sampdoriei și nu-și permite pași greșiți în duelul de la distantă cu Inter și Milan. Bianconerii au o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri de Seria A. Formația lui Andrea Pirlo a cucerit și Supercupa Italiei, grație succesului cu 2-0 cu Napoli, iar ulterior s-a calificat în semifinalele Cupei, după o victorie cu 4-0 cu Spal.  

Juventus va fi fără talismanul Paolo Dybala și tânărul Dejan Kulusevski. De cealaltă parte, Sampdoria nyu va putea conta pe serviciile lui Ferrari și Gabbiadini. Ultimul meci dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria la scor de neprezentare a bianconerilor. 

Inter – Benevento, Inter e pe urmele lui Milan 

Echipa lui Antonio Conte va primi vizita celor de la Benevento. Nerazzurri vor să profite de un eventual pas greșit al milanezilor și să se instaleze în fruntea ierarhiei din Serie A. Astfel, Inter nu-și permite alt rezultat decât victoria cu nou-promovata pregătită de Pipo Inzaghi.  

Inter va fi fără D’Ambrosio, în timp ce Benevento nu va conta pe serviciile lui Letizia și Marco Sau. Ultima partidă dintre cele două echipe s-a încheiat cu o victorie spectaculoasă a nerazzurrilor, 5-2.  

Meci tare pentru Marius Șumudică: Fenerbahce – Rizespor

Marius Șumudică va sta pe banca lui Rizespor și încearcă să dea o nouă lovitură de proporții în Turcia. Rizespor o va întâlni, în deplasare pe Fenerbahce. Antrenorul român nu se poate baza pe 12 sportivi, din cauza infectărilor cu Covid-19. O victorie l-ar ajuta să facă un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Arsenal – Manchester United, derby de tradiție în Premier League 

Arsenal și Manchester United au avut parcursuri diametral opuse în acest sezon. Până nu demult, “tunarii” se aflau în preajma locurilor de retrogradare, în timp ce “diavolii” au ocupat poziția de lider în Premier League. Arsenal a învins-o în ultima etapă cu 3-1 pe Southampton, dar United a cedat suprizător cu 1-2 pe teren propriu în fața codașei Sheffield United. 

În ultima confruntare directă, elevii lui Arteta au plecat cu toate punctele de pe Old Trafford la începtul lunii noiembrie. Arsenal s-a impus atunci cu 1-0, grație unui penalty transformat de Aubameyang.  

Bayern Munchen și Real Madrid, în acțiune

Bavarezii vor fi față în față cu echipa care a produs cea mai mare surpriză a debutului de sezon în Bundesliga. Hoffenheim o învingea pe Bayern în partida tur cu 4-1 și producea un șoc pentru campionii lui Hansi Flick. 

Real Madrid încă mai speră să o ajungă din urmă pe Atletico Madrid. Elevii lui Zidane vor să facă o demonstrație de fotbal cu Levante și să arate că nu au renunțat la lupta pentru titlu.

Meciurile zilei in Europa

Arsenal – Manchester United 0-0

Bologna – Milan 1-2

Sampdoria – Juventus 0-2

Inter – Benevento 2-0

Bayern – Hoffenheim 4-1

Real Madrid – Levante 1-2

Fenerbahce – Rizespor 1-0

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și