Închide meniul

Miliardarul care a preluat-o pe Newcastle, pregătit să facă spectacol pe piața transferurilor. Câți bani poate cheltui. Anunț uriaș despre Kylian Mbappe!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2021, 10:00

Miliardarul care a preluat-o pe Newcastle, pregătit să facă spectacol pe piața transferurilor. Câți bani poate cheltui. Anunț uriaș despre Kylian Mbappe!

Mohammed Bin Salman este patronul lui Newcastle

Profimediaimages

Bin Salman conduce Fondul de Investiţii Publice din Arabia Saudită, grup care a preluat o cotă de 80 la sută din acţiunile clubului Newcastle. Are la dispoziţie nu mai puţin de 320 de miliarde de lire sterline, dar pentru a nu încălca fair play-ul financiar nu poate cheltui decât aproximativ 200 de milioane de lire sterline (n.r. 235 de milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Newcastle, pregătită să facă transferuri uriașe

Fanii l-au cerut pe Kylian Mbappe în momentul în care au sărbătorit preluarea clubului de către Bin Salman. Directoarea clubului, Amanda Staveley, le-a dat speranțe fanilor când a fost întrebată care sunt șansele ca starul lui PSG să ajungă la Newcastle.

Suntem pregătiți să ne luptăm pentru aducerea jucătorilor de clasă mondială. Avem ambiții uriașe, sperăm că se va schimba radical situația la Newcastle. Totuși, dacă nu creezi o infrastructură pentru venirea unui jucător de clasă mondială și nu are cine să joace cu el, nu vei ajunge nicăieri„, a spus Amanda Staveley pentru The Sun.

Prințul lui Newcastle va investi sume uriașe în stadion și în baza de antrenament.

Reclamă

Terenul de antrenament arată groaznic acum, trebuie să investim foarte mulți bani acolo. Vrem să investim de asemenea și în renovarea St. James’ Park, stadionul trebuie să devină mai prietenos. Din fericire, în zona de infrastructură nu suntem restricționați de fair play-ul financiar„, a declarat Amanda Staveley.

Newcastle ar putea fi antrenată de Antonio Conte. Italianul este văzut cu prima șansă pentru a-l înlocui pe Steve Bruce. Ciro Immobile, Mauro Icardi, Philippe Coutinho și Kalidou Koulibaly sunt printre jucătorii care ar putea ajunge la gruparea din Premier League în pauza competițională.

Newcastle a ajuns pe mâna miliardarilor din Arabia Saudită

Fondul condus de Mohammed Bin Salman are la dispoziţie nu mai puţin de 320 de miliarde de lire sterline. Prin comparaţie Şeicul Mansour din Emiratele Arabe Unite (Manchester City), are o avere estimată la 21 miliarde de lire sterline. Proprietarul clubului Chelsea, rusul Roman Abramovich, dispune de 10.5 miliarde de lire sterline, iar proprietarul clubului Arsenal, americanul Stan Kroenke, are 6.8 miliarde de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Bin Salman, în vârstă de 34 de ani, îndeplineşte o serie de roluri politice în ţara sa, printre care vicepremier şi ministru al apărării. În iunie 2017, tatăl său, regele Salman, şi-a desemnat fiul prinţ moştenitor, făcându-l succesor la tronul saudit şi conducătorul de zi cu zi al ţării.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și