Închide meniul

Mino Raiola este într-o stare gravă! Anunțul lui Ioan Becali: ”E o minune dacă el se salvează”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2022, 10:53

Mino Raiola este într-o stare gravă! Anunțul lui Ioan Becali: ”E o minune dacă el se salvează”

Mino Raiola, în timpul unui meci de fotbal din Serie A

Profimedia Images

  • Mino Raiola este într-o stare gravă
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mino Raiola este într-o stare gravă. Agentul despre care s-a scris în toată Europa că ar fi murit poate fi salvat doar printr-o minune. Cel puțin așa susține Giovanni Becali, care a explicat și cine se ocupă de afacerile cunoscutului impresar, care a fost vizitat la spital și de Zlatan Ibrahimovic, unul dintre clienții săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne-am înşelat puţin cu moartea lui. Dacă Dumnezeu poate să facă o minune, asta înseamnă minune, dacă el se salvează. Din ianuarie, el a fost adus la spital, a fost deschis, a fost închis la loc, fără nicio şansă să scape.

Mino Raiola este într-o stare gravă. Ioan Becali: ”Banii nu te salvează niciodată, sănătatea e ceva de preţ”

Asta înainte de a se termina perioada de mercato, pe 31 ianuarie. A mai dus-o în februarie, martie, aprilie. Nu ştiu cât o mai duce. Doar printr-o minune. Nu ştiu dacă s-a îngrijit prea mult de corpul lui, el fiind mai scund ca mine, are 1,68 – 1,69. Dar banii nu te salvează niciodată, sănătatea e ceva de preţ.

Reclamă

El are un frate care se ocupă, pe care îl are în firmă şi toate problemele astea nu rămân pe drumuri. Are şi a doua soţie, cu care încă nu e căsătorit, şi are şi ea grijă. Vă daţi seama că, atuni când nu e el, mulţi dintre jucători vor strâmba din nas. Nu ştiu cât de bine poate să comunice cu ei. Ibrahimovic s-a şi dus la spital, eu îl cunosc bine. Dar Pogba şi mulţi alţii, dacă nu au relaţia directă cu el, e greu să mai”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Mino Raiola și fake news-ul care a circulat în toată Europa

Cu două zile în urmă, TgLA7, cel mai bine cotată televiziune din Italia, anunța în regim de breaking news că Mino Raiola a murit. Știrea a fost preluată de toată presa din Europa, de publicații celebre precum Gazzetta dello Sport sau Marca.

Reclamă

Celebrul jurnalist italian Tancredi Palmeri a venit și el cu explicații. ”Știrea a fost dată în regim de breaking news de TgLA7, televiziunea cel mai bine cotată din Italia, preluată apoi de toată presa mare din Italia. Și eu am dat un twit greșit, motiv pentru care îmi pun cenușă în cap și îmi cer scuze”.

După câteva ore, pe contul oficial de Twitter al agentului de 54 de ani apărea un mesaj care anunța că acesta este încă în viață. „Starea actuală de sănătate, pentru cei care se întreabă: sunt supărat pentru că, a doua oară în 4 luni, m-au ucis. Se pare că sunt capabili şi să mă resusciteze”. Din păcate, Mino Raiola este într-o stare gravă.

Jucătorii impresariați de Mino Raiola

Printre jucătorii impresariaţi de Raiola erau Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Moise Kean sau Denzel Dumfries.

Reclamă 4 / 0/3

Celebrul impresar vorbea şapte limbi: italiană, olandeză, franceză, engleză, germană, spaniolă și portugheză. Potrivit Forbes, Mino Raiola a adunat din comisioane 84.7 milioane de dolari. Totuşi, valoarea jucătorilor pe care îi impresaria depăşeşte 800 de milioane de dolari.

Raiola a încasat cei mai mulţi bani (22 de milioane de euro) după transferul lui Paul Pogba, din 2016, de la Juventus la Manchester United.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali
Extra • 2 ian., 17:30
FOTO
Cadoul de peste 150.000 de euro pe care şi l-a făcut Victor Becali! Milionarul nu se uită la bani atunci când îşi doreşte ceva!
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan
Serie A • 11 dec., 18:25
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan! Ce poziţie va ocupa starul suedez, la jumătate de an după retragere
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei
Fotbal extern • 23 nov., 13:00
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Selecționerul, declarație senzațională despre Vincent
Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor
Liga Campionilor • 20 sept., 18:40
Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor! Ce club îl doreşte pe starul suedez