Închide meniul

Mircea Lucescu a anunţat că se va opera în Ucraina: „Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 21:23 / Actualizat: 2 mai 2023, 8:12

Reclamă
Mircea Lucescu a anunţat că se va opera în Ucraina: „Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev

Anunţ de ultimă oră făcut de Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea Lucescu a anunţat că se va opera în Ucraina. Mesajul a fost postat de Dinamo Kiev pe reţelele de socializare. Intervenţia chirurgicală de la picior o va face un medic din Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Mircea Lucescu a explicat de ce a ales să rămână în Ucraina pentru a se opera. În vârstă de 77 de ani, Mircea Lucescu antrenează Dinamo Kiev din 2020.

Mircea Lucescu a anunţat că se va opera în Ucraina

„De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev. Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru. Acest lucru este important pentru echipă şi club. Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult. Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune„, a declarat Lucescu, conform paginii de Facebook a clubului Dinamo Kiev.

De altfel, Mircea Lucescu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are la picior.

Reclamă

„A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte. Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab.

Mircea Lucescu a rămas pe banca lui Dinamo Kiev, în ciuda faptului că Ucraina este în război cu Rusia de mai bine de un an. Tehnicianul român a spus pas ofertelor primite, deoarece a ales să rămână lângă jucătorii săi, într-un moment extrem de dificil.

Mircea Lucescu a dezvăluit că la Dinamo Kiev nu se mai pune problema de bani, de când războiul s-a declanşat, ci doar se pune problema ca echipa să rămână în picioare.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e așa cum își închipuie lumea. Aici nu mai e o problemă de bani, e o problemă de a rămâne în picioare acest club și fotbalul ucrainean. Mi-aș fi dorit să fac același lucru și în România, dar nu s-a putut.

La meciuri, imediat, se merge în cabină. Eram la Lviv, mai aveam 10 minut de joc, a sunat sirena și ne-am întors după o oră. Nu mi-e frică, niciodată nu mi-a fost frică, nici de operație, nici de stomatolog. Frica e aceeași, nu o împărți în război sau altceva, se poate întâmpla în orice moment”, a declarat Mircea Lucescu, pentru gsp.ro.

Remiză pentru Dinamo Kiev cu Şahtior

Formaţia Dinamo Kiev a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, în compania echipei Şahtior Doneţk, în etapa a XXII-a a campionatului Ucrainei. Pentru Dinamo Kiev a marcat Andriievski, în minutul 82, iar pentru Şahtior a punctat Stepanenko, în minutul 12.

În clasament, Dinamo Kiev este pe locul 4, cu 41 de puncte, iar Şahtior este lider, cu 53 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și