Închide meniul

Mircea Lucescu a pierdut primul meci cu Dinamo Kiev în acest sezon, în campionat. Vorskla Poltava a produs marea surpriză. Românul a atacat arbitrajul: „Aici s-au dat și penalty-uri!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 21:39

Mircea Lucescu a pierdut primul meci cu Dinamo Kiev în acest sezon, în campionat. Vorskla Poltava a produs marea surpriză. Românul a atacat arbitrajul: „Aici s-au dat și penalty-uri!

Mircea Lucescu se află în Kiev după ce Rusia a invadat Ucraina

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a suferit prima înfrângere în campionat, chiar pe teren propriu. Campioana Ucrainiei a pierdut pe teren propriu partida cu Vorskla Poltava, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Dinamo KIev a înscris Vitinho, în minutul 90+5, în timp ce pentru oaspeți au marcat Rangel ’34 şi Thill ’74 (penalty). Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 80, când a fost eliminat Kravciuk.

Trebuie să revăd meciul, în special câteva faze, decizii ale arbitrilor, pentru că în Europa se judecă total diferit. În două meciuri cu Barcelona, la faze asemănătoare, ciocnirile și chiar faulturile nu au fost sancționate, aici s-au dat și penalty-uri. Aduceți-vă aminte de ciocnirea lui Alba cu Garmash în Barcelona, și duelul dintre Nico și Tsygankov din Kiev.

Nu spun că Vorskla nu merita victoria, dar au fost niște momente controversate care au afectat soarta partidei”, a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă organizată la finalul partidei.

Dinamo Kiev este lider în clasament, cu 35 de puncte (11 victorii, două remize, o înfrângere). Vorskla este pe locul trei, cu 28 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Mircea Lucescu a dat cărțile pe față după Dinamo Kiev – Barcelona 0-1

Mircea Lucescu susține că echipa lui merita un rezultat de egalitate, în partida decisă de supergolul lui Ansu Fati. Totuși, Il Luce recunoaște că ucrainenii nu se pot ridica încă la nivelul granzilor Bayern Munchen sau Barcelona.

”Cred că meritam un egal în această seară pentru că am jucat bine. Am jucat cu mai mult curaj decât în partidele precedente. Am atacat cu mai multă încredere, dar, din păcate, nici de data asta nu am înscris. Să nu uităm că suntem într-o grupă foarte grea, în care toți adversarii sunt mai puternici decât noi. Încercăm să ajungem la nivelul lor, dar nu s-a întâmplat asta încă.

Cred că ei au jucat foarte bine, au făcut cel mai bun meci al lor din faza grupelor. Gonzalez, Gavi, Fati și Eric Garcaa sunt jucători ai viitorului. Cred că Barcelona va merge mai departe din această grupă. Este important pentru tinerii jucători. Au luptat pentru tot, în această seară.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașii centrali Syrota și Zabarnyi au fost foarte buni și s-au mișcat cu mingea spre atac, au început bine atacurile noastre. Văd cum cresc și adună experiență. Sunt sigur că vom juca la un nivel ridicat și cu Bayern Munchen”, a spus Lucescu, după meciul cu Barcelona.

După primele patru meciuri disputate în Grupa E, Dinamo Kiev rămâne cu un singur punct, dar și fără gol marcat. Bayern e deja calificată, iar Barcelona și Benfica vor lupta pentru locul 2.

Recomandări
  • Dinamo Kiev – Vorskla Poltava 1-2
  • Prima înfrângere pentru Lucescu în campionat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și