Închide meniul

Mircea Lucescu, anunţ ferm despre viitorul său! Aproape campion cu Dinamo Kiev, "Il Luce" a decis ce va face la finalul sezonului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 21:01

Mircea Lucescu, anunţ ferm despre viitorul său! Aproape campion cu Dinamo Kiev, "Il Luce" a decis ce va face la finalul sezonului

profimediaimages.ro

Mircea Lucescu, anunţ ferm despre viitorul său

Marele antrenor român regretă că a preluat cârma naţionalei Turciei. Mircea Lucescu se simte cel mai bine la echipele de club, lucru demonstrat şi în acest sezon. Dinamo Kiev este la o victorie distanţă de a câştiga campionatul, iar "Il Luce" de a cuceri al nouălea titlu în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre viitorul său, Lucescu a anunţat că nu are de gând să se retragă: "Nu mă gândesc, dar eu ştiu, după… Seria trofeelor a fost întreruptă trei ani, de la ultimul trofeu câştigat cu Zenit, Supercupa Rusiei, după care cred că am făcut o greşeală luând echipa (n.r. – Turciei). Trebuia să răman tot la nivelul cluburilor. Nu, n-am de gând să… Deci, am reluat, am reluat tocmai pentru acest lucru, să pot trăi acele momente", a declarat Mircea Lucescu la TelekomSport.

Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce a bătut echipa la care a scris istorie! 

Mircea Lucescu este aproape de un nou titlu în Ucraina la 75 de ani. Dinamo Kiev a învins rivala Şahtior, scor 1-0, iar echipa românului mai are nevoie de o victorie în următoarea etapă pentru a deveni campioană.

"Dacă ei câştigau, ne complicau situaţia. Meciul nu a fost unul spectaculos, dar asta este în regulă dacă soarta campionatului se decide aşa. Titlul se câştigă prin organizare în defensivă. Nu mi-a plăcut că jucătorii au avut greşeli individuale. Oricum, asta nu schimbă importanţa victoriei", a spus Mircea Lucescu la finalul meciului, citat de sport.ua.

Reclamă

Dacă va cuceri titlul, Mircea Lucescu va ajunge la al 9-lea campionat în Ucraina. "Il Luce" a petrecut 12 ani la Șahtior şi a cucerit 8 titluri (2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), dar şi Cupa UEFA, în 2009. Antrenorul român are peste 500 de partide pe banca formației din Donețk. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și