Închide meniul

Dinamo Kiev, eşec la primul meci disputat în Ucraina după 8 luni! Echipa lui Mircea Lucescu a pierdut la scor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 22:03 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 23:15

Dinamo Kiev, eşec la primul meci disputat în Ucraina după 8 luni! Echipa lui Mircea Lucescu a pierdut la scor

Start dezastruos de campionat pentru Mircea Lucescu. Zorya - Dinamo Kiev 3-2

Mircea Lucescu, nervos în timpul unui meci / Profimedia

Dinamo Kiev a suferit un eşec la primul meci disputat în Ucraina după 8 luni. Echipa lui Mircea Lucescu a pierdut la scor, la doar câteva zile după ce a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul ucrainean de fotbal s-a reluat în plin război. Mircea Lucescu va avea un sezon de foc cu Dinamo Kiev. Meciurile se vor desfăşura fără spectatori, iar regulile vor fi mai stricte ca niciodată.

Dinamo Kiev, eşec la primul meci disputat în Ucraina după 8 luni

În partida disputată la Lviv, Dinamo Kiev a fost echipa gazdă, însă meciul a fost câştigat de Dnipro 1, care a marcat prin Sarapiy (min. 43), Pihalenok (min. 55) şi Rubchynskyi (min. 90).

Ultimul meci disputat în campionatul Ucrainei de către Dinamo Kiev a fost împotriva formaţiei Zorya Luhansk, în ziua de 12 decembrie 2021.

Reclamă

”În timpul raidurilor aeriene, meciurile vor fi întrerupte, iar jucătorii, oficialii şi personalul care deserveşte bazele sportive trebuie să intre rapid în adăposturi”, a declarat Vadim Hutţait, cu ceva timp în urmă.

O mare parte a stadioanelor şi a bazelor sportive ucrainiene au fost distruse sau afectate în timpul războiului declanşat de invazia rusă, în luna februarie. Numeroşi fotbalişti străini angajaţi la echipele ucrainiene au părăsit ţara în ultimele luni.

Dinamo Kiev, grupă accesibilă în Europa League

S-au tras la sorţi grupele Europa League. Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a avut parte de o tragere la sorţi cu noroc. Arsenal şi Manchester United, favoritele la trofeu, vor avea parte de dueluri de foc.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din grupe se vor disputa în perioada 8 septembrie – 3 noiembrie.

Grupa A: Arsenal (Anglia), PSV Eindhoven (Olanda), Bodo/Glimt (Norvegia), Zurich (Elveţia)

Grupa B: Dinamo Kiev (Ucraina), Rennes (Franţa), Fenerbahce (Turcia), AEK Larnaca (Cipru)

Grupa C: AS Roma (Italia), Ludogoreţ (Bulgaria), Betis (Spania), HJK Helsinki (Finlanda)

Grupa D: Braga (Portugalia), Malmo (Suedia), Union Berlin (Germania), Saint-Gilloise (Belgia)

Grupa E: Manchester United (Anglia), Real Sociedad (Spania), Şeriff (Moldova), Omonia (Cipru)

Grupa F: Lazio Roma (Italia), Feyenoord (Olanda), Midtjylland (Danemarca), Sturm Graz (Austria)

Reclamă

Grupa G: Olympiakos (Grecia), Qarabag (Azerbaidjan), Freiburg (Germania), Nantes (Franţa)

Grupa H: Steaua Roşie Belgrad (Serbia), AS Monaco (Franţa), Ferencvaros (Ungaria), Trabzonspor (Turcia)

Mircea Lucescu, prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat grupele Champions League

Mircea Lucescu a avut prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat calificarea în grupele Champions League, după 0-3 cu Benfica. Românul a recunoscut superioritatea lusitanilor, care s-au impus la general cu 5-0.

”Avem o mare problemă. Nu e posibil să facem atâtea greșeli câte am făcut azi. Am apus înaintea meciului că Benfica e mai bună decât noi și acesta era testul perfect. Putea să fie 6-0 sau 7-0. E o diferență mare între cele două echipe.

E foarte greu pentru o echipă aflată în situația noastră. Jucătorii noștri nu au mai ajuns acasă de luni de zile și nu și-au mai văzut familiile. Trebuie să începem campionatul acum, nu vreau să caut scuze. Benfica a fost echipa mai bună, tur-retur. Chiar și așa, am făcut meciuri foarte bune.

Vreau să continuăm să jucăm fotbal. Vrea să arătăm o imagine a unei țări care vrea să trăiască. Sper ca jucătorii să se recupereze mental după acest meci. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Va fi un an dificiil”, a spus Lucescu, citat de ojogo.pt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și