Închide meniul

Mircea Lucescu, aproape de a fi dat afară de la Dinamo Kiev! Anunţul făcut în Ucraina: „Fobaliştii nu îi mai cântă ode!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2022, 20:35

Mircea Lucescu, aproape de a fi dat afară de la Dinamo Kiev! Anunţul făcut în Ucraina: „Fobaliştii nu îi mai cântă ode!

Mircea Lucescu, în cadrul unei conferințe de presă

Profimedia Images

Mircea Lucescu, aproape de a fi dat afară de la Dinamo Kiev. Fostul jucător al naţionalei Ucrainei, Ivan Getsko, e de părere că demiterea lui Mircea Lucescu este iminentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev are un start dezastruos de sezon. A câştigat un singur meci din cele 3 jucate până acum. Fostul internaţional ucrainean, Ivan Getsko, spune că şi atmosfera din jurul echipei este una proastă, iar antrenorul român nu este văzut într-o poziţie de a rezolva această situaţie.

Mircea Lucescu, aproape de a fi dat afară de la Dinamo Kiev

Atmosfera creată în jurul echipei din Kiev (n.r. Dinamo Kiev) este una foarte proastă. Câțiva jucători ard etapele, întrucât își doresc să se transfere în străinătate, însă cei din conducerea lui Dinamo nu îi lasă să plece.Relația dintre jucători și antrenor este departe de a fi una de prietenie. Nu cred că Mircea Lucescu va putea rezolva această situație în viitorul apropiat. Având în vedere istoricul său, cred că vom auzi în curând de demiterea acestuia de la cârma echipei.

Problema principală a clubului este cea dintre antrenor și jucători. Aparent, Lucescu și-a îndoit craca de sub picioare, lucru ce ar fi provocat o ruptură în relația sa cu jucătorii. Fotbaliștii nu îi mai cântă ode antrenorului, așa cum o făceau anul trecut. Mă tem ca s-a format un grup la Dinamo Kiev, care crede că lucrurile se întâmplă cum vor ei, nu cum vrea antrenorul”, a spus Ivan Getsko, despre Mircea Lucescu, pentru football.ua.

Motivul pentru care Mircea Lucescu nu pleacă de la Dinamo Kiev

Motivul pentru care Mircea Lucescu nu pleacă de la Dinamo Kiev. Cel mai titrat antrenor român a dezvăluit care este situaţia sa, după o nouă înfrângere suferită. Anunţul l-a făcut la o zi după Dinamo Kiev – AEK Larnaca, scor 0-1, în grupele Europa League.

Reclamă

Jucătorii antrenaţi de „Il Luce” au suferit a 6-a înfrângere în ultimele 7 meciuri, din toate competiţiile. Chiar dacă a vorbit despre demisie imediat după meci, Mircea Lucescu anunţă că nu ia în calcul să renunţe la luptă. A dezvăluit şi de ce îşi doreşte să rămână la campioana Ucrainei din urmă cu două sezoane.

Lucescu a dezvăluit că, în cazul în care ar demisiona, Igor Surkis ar avea probleme să îi găsească un înlocuitor. Situaţia este teribilă din cauza războiului.

E dificilă situaţia, în general. Au trecut exact 3 luni de când am plecat şi am trăit doar în autobuz. Am rezistat pentru că în momentul ăla e foarte greu să renunţi şi nici nu se înghesuieşte nimeni să preia o astfel de situaţie. Să faci 11 ore dintr-o parte în alta, să nu poţi să faci nici antrenamente, să cauţi terenuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e vorba de renunţat, există o responsabilitate a fiecăruia dintre noi pe care trebuie să o ducă până la capăt. Dacă în 2014-2016 am trăit numai în avion, pentru că stăteam la Kiev, dar jucam peste tot… prin Lvov, Harkov, Odessa, niciodată la Kiev. De data asta numai în autobuz. E mult mai greu. Cu avionul te mai ducea, 2 ore, dar cu autocarul 11 ore.

Nu e problemă de pregătire, dominăm destul de categoric, dar e o problemă psihologică foarte importantă. Jucătorii au pus pe planul secund fotbalul, pentru că au probleme mari cu familiile lor.

E greu de motivat, cu Benfica le-am dat două mingi să marcheze gol. Am luat gol numai din corner, din aut sau din lovitură liberă. Sunt doar 14-15 jucători, 3 sunt foarte tineri care doar să completeze. Transferuri nu sunt şi nici nu vin jucătorii.

Această perioadă va trece, nu poate continua la infinit. Important e ca echipa să rămână la un nivel ridicat şi să nu sufere, pentru ca după să îi trebuiască 4-5 ani ca să revină la nivelul care a fost. Din punctul ăsta de vedere eu nici nu am putut să le reproşez nimic. Nu te motivează nimic, este vorba de responsabilitatea pe care o simţi ca om într-o astfel de situaţie. E uşor să renunţi, să abandonezi, greu e să treci peste toate lucrurile astea şi să îi convingi pe alţii că se poate, chiar şi în condiţiile astea„, a declarat Mircea Lucescu pe aeroport.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, aproape de a fi dat afară de la Dinamo Kiev
  • Anunţul făcut de un fost internaţional ucrainean

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-1. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și