Închide meniul

Mircea Lucescu, despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo Kiev: „Nu mi-e frică! Se poate întâmpla orice!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 22:03

Mircea Lucescu, despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo Kiev: „Nu mi-e frică! Se poate întâmpla orice!

Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii "câinilor" după Dinamo - Dinamo Kiev 1-4

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo Kiev. Tehnicianul român a dezvăluit că a fost nevoit să abandoneze un meci, din cauza faptului că sirenele de război au început să răsune pe arena pe care echipa sa juca. De asemenea, „Il Luce” a mai afirmat faptul că nu îi este frică de situaţia din Ucraina, motiv pentru care nu a abandonat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a rămas pe banca lui Dinamo Kiev, în ciuda faptului că Ucraina este în război cu Rusia de mai bine de un an. Tehnicianul român a spus pas ofertelor primite, deoarece a ales să rămână lângă jucătorii săi, într-un moment extrem de dificil.

Mircea Lucescu, despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a dezvăluit că la Dinamo Kiev nu se mai pune problema de bani, de când războiul s-a declanşat, ci doar se pune problema ca echipa să rămână în picioare.

De asemenea, „Il Luce” a dezvăluit şi prin ce momente dificile a trecut, pe banca lui Dinamo Kiev. Acesta a dezvăluit că un meci a fost înrerupt pe final de joc, pentru că sirenele au început să sune, şi astfel jucătorii au mers la vestiare pentru o oră, până când pericolul a trecut.

„Nu e așa cum își închipuie lumea. Aici nu mai e o problemă de bani, e o problemă de a rămâne în picioare acest club și fotbalul ucrainean. Mi-aș fi dorit să fac același lucru și în România, dar nu s-a putut.

Reclamă

La meciuri, imediat, se merge în cabină. Eram la Lviv, mai aveam 10 minut de joc, a sunat sirena și ne-am întors după o oră. Nu mi-e frică, niciodată nu mi-a fost frică, nici de operație, nici de stomatolog. Frica e aceeași, nu o împărți în război sau altceva, se poate întâmpla în orice moment”, a declarat Mircea Lucescu, pentru gsp.ro.

Mircea Lucescu are probleme de sănătate! Antrenorul român anunţă că ar putea fi operat

Mircea Lucescu are probleme de sănătate. Antrenorul român a anunţat el însuşi că ar putea fi operat din nou. Lucescu a suferit în trecut intervenţii chirurgicale dificile.

Lucescu suferă de coxartroză, o afecțiune ce distruge cartilajul articular din zona șoldului. Pentru a putea fi vindecat, medicii i-ar putea recomanda lui Mircea Lucescu să se opereze.

Reclamă 4 / 0/3

“În perioada în care am jucat în cupele europene, am călătorit constant cu autocarul, chiar și câte zece ore pe zi. În același timp, lucram câte 7-8 ore pe zi. Așa a apărut coxartroza”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit fanatik.ro, care citează presa din Ucraina.

„Atât timp cât voi putea, voi continua să lucrez. S-ar putea să fie necesară operația. Ar fi foarte bine dacă aș putea să mă operez și să continui să fiu alături de echipă.

În orice caz, nu mă gândesc să părăsesc fotbalul deocamdată”, a precizat antrenorul român.

În ultima etapă din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev a învins acasă, cu 2-0, formaţia FC Minaj. Echipa lui Lucescu se află pe locul 4 în campionatul Ucrainei. Dinamo Kiev are 39 de puncte din 20 de etape disputate. Pe primul loc se află Şahtior Doneţk, care are 46 de puncte din 19 partide.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și